Uživajte u zimi ili u prvim proljetnim danima u prekrasnoj prirodi na planini Zlatibor! 2 ili 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu President*** uz 50% popusta! Kupon vrijedi do čak 20.04.2014!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dobro došli u hotel "President" planini Zlatibor u Srbiji. Nalazimo se u mirnom i zelenom okruženju na sunčanoj padini naselja Kamalj. Mir, tišina i osjećaj kućne atmosfere predstavljaju idealno mjesto za sve koji bježe od monotonije svakodnevnice, gužve i brzog ritma života u drugačiji i "opušteniji svijet"!

Ponuda uključuje odabir između 2 opcije:

Ponuda 1: dva noćenja sa doručkom za 2 osobe.

Ponuda 2: tri noćenja sa doručkom za 2 osobe.


Mir i nezaboravan pogled zimi privlači sve naše goste koji na ovaj jedinstveni nezaboravni način osećaju relaksirajući dah prirode. Slikoviti prirodni mozaići sklopljeni od mirisnih livada i nepreglednih pašnjaka su već niz godina mamaci za sve naše posjetioce.


Nalazimo se u mirnom i zelenom okruženju naselja Kamalj na samo desetak minuta laganog hoda od centra turističkog naselja.


Ovaj otmjeni mali hotel sa tri zvjezdice raspolaže sa 15 smještajnih jednica, restoranom od 45 mjesta, zastakljenom baštom od 24 i terasom od 22 mjesta.


Ponosni smo što imamo najlijepšu zastakljenu terasu na Zlatiboru sa pokretnim bočnim stranama u kojoj svakodnevno možete uživati u svim godišnjim dobima i zalascima sunca za Tornik.


Otvorena je tijekom cijele godine, zimi u toplom skrovištu svratite na planinski čaj i posmatrajte Zlatibor na minus dvadeset celzijusa.


Sobe i apartmani pružaju osjećaj gostoljubive atmosfere i kao takvi omogućuju opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu.


Enterijeri odgovaraju najvišim standardima s naglaskom na funkcionalnost i udobnost. U prelijepom pogledu na borovu šumu možete uživati sa terase i uz jutarnju kavu udahnuti Zlatibor i dopustiti da sva Vaša čula budu zadovoljena.


Ono što nas izdvaja je da smo jedan od malobrojnih malih hotela na planini Zlatiboru i u turističkoj regiji Zapadne Srbije, lokacija u zelenilu u neposrednoj blizini centra, a ipak izdvojeni od turističke "vreve".


Stojimo vam na raspolaganju da vam osiguramo lijep, radostan i opušten odmor!