Željni ste smijeha zabave i čarobnih doživljaja!? Za Vas imamo 1-dnevni izlet u 4 termina, koji se ne propušta - GARDALAND i MAGIC HALOWEEN, 229kn/osobi! Polazak iz Zagreba, Karlovca i Rijeke!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u čarima Gardalanda i u atrakcijama uz tematske predstave i povorke vezane za MAGIC HALOWEEN! Izaberite željeni termin 06.10. - garantirano!; 20.10. - rasprodano; 27.10. - garantirano i 03.11.!

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa u 01:00 sat iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 506), iz Karlovca, naplatne kućice Petrol u 01.30 sati, a iz Rijeke u 03:00 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald`sa). 

Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. 

Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima.  Odlazak u GARDALAND SEA LIFE AKVARIUM (Morski svijet) odvest će vas na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove...otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. 

Nakon razgleda odlazak u zabavni park GARDALAND, najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR, OBLIVION-THE BLACK HOLE, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA… obiteljske atrakcije MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA… i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje… kao i veliki broj show programa cirkus MADAGASCAR, PARADA, MAGIC SHOW…

 

Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama uz tematske predstave i povorke vezane za MAGIC HALOWEEN do 18 sat. 

Dolazak Rijeku i Zagreb u kasnim noćnim satima.