GRAZ I TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER! Mljaaac! Jednodnevni izlet na čokoladnu avanturu u tvornicu Zotter i posjet prekrasnom Grazu za samo 169 kn/osobi! Izaberite između 13.10. ili 10.11.18.!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zgrabite svoju keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa i uronite u čokoladni svijet, a potom upoznajte Graz! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin: 13.10. ili 10.11.2018.!

Program putovanja:


Polazak iz Zagreba u 07.00 sati sa autobusnog kolodvora (peroni 502 – 506) Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema mjestu Riegersburg do carstva čokolade – tvornice Zotter.

Tvornica je izvana »ukrašena« živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata i skulpturama. U predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama (slovenskom, engleskom, njemačkom jeziku…) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. 

Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a na sljedećoj postaji možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese, znači s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa… 

Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Nakon posjeta tvornici čokolade vožnja prema Grazu.  P

o dolasku šetnja s pratiteljem putovanja po centru Graza: GLAVNI TRG, GRADSKA VIJEČNICA, OPERA, GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KATEDRALA I MAUZOLEJ. Posjet otoku-mostu ”MURINSEL”na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu. Fakultativno vožnja uspinjačom na SCHLOSSBERG – TORANJ SA SATOM, te šetnju SPORTGASSEOM – najromantičnijom ulicom u gradu.


Dio vremena slobodno za šetnju, ručak i odmor. U popodnevnim  povratak prema Hrvatskoj. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u kasnim večernjim satima.