[STUBAKI] MARTINJE u srcu Zagorja! 9.-10.11. rezervirajte za 1 polupansion u Hotelu Matija Gubec*** uz Adama Končića, Luna Band, večeru, neograničeno mlado vino za DVOJE!!!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u zabavnoj ceremoniji krštenja mošta, živu zagorsku glazbu i zabavu do ranih jutarnjih sati uz Adama Končića i Luna Band te delicije zagorskog kraja: pečenu patku, buncek, dinstano zelje, domaće štrukle...i mlado vino u NEOGRANIČENIM KOLIČINAMA... a potom uživajte u masaži i wellnesu..sve u cijeni i sve za dvoje!

Blagdan Martinja obilježava se 11. studenog jer je baš na taj dan 397. godine pokopan Sveti Martin iz Toursa, zaštitnik vinara i vinograda. On je bio također i zaštitnik vojnika, konjanika, gostioničara, liječenih alkoholičara, hotelijera, gusaka, uzgajivača konja, švicarske papinske garde i Francuske, ali i nekoliko mjesta u Hrvatskoj. Po narodnom vjerovanju Martinje označava kraj jeseni i početak zime jer su svi radovi u poljima gotovi. Stoga proslavite Martinje u Hotelu Matija Gubec!

Martinjski MENU: 

Zagorska juha

Pečena patka

Krvavice

Pečenice

Kuhani buncek

Mlinci

Dinstano zelje

Restani krumpir

Domaći Štrukli

Salata

Miješani kruh!

Konzumacija mladog vina u neograničenim količinama.

Hotel Matija Gubec – Vaš je hotel smješten u samom <3 Hrvatskog Zagorja, okružen zelenilom prekrasne prirode, nalazi se u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. 

Stubičke Toplice su u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.