Relax jesen na Rogli i aktivni odmor u zelenilu na 3 dana/2 noćenja s polupansionom u pansionu Smogavc za dvoje uz 1x sauna u brvnari, fitness na otvorenom...1295kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz piće dobrodošlice, očekuju Vas i 1x najam bicikla (4 h) + 1x najam štapova za nordijsko hodanje i besplatna mapa pješačkih staza Pohorja i Rogle + 1x sauna u brvnari (2 h) + 5 žetona za igraonicu u restoranu Smogavc (stolni nogomet, ping pong, stolni hokej)... Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.11.18.!

PANSION SMOGAVC:

Gastronomska ponuda

Pansion Smogavc sa svojom dugom tradicijom, koncentriran je na stalnu prilagodbu na želje svojih gostiju. Očekuju Vas domaća lokalna jela, visokokvalitetna usluga i ugodno ozračje okruženo gustom šumom i svježim zrakom.

Na raspolaganju su Vam sezonske ponude velikog broja menija za razne prilike: vjenčanja, godišnjice, rođendani i ostala slavlja, a ima i ponudu za vegeterijance. Sve to uz širok izbor vina.

Dok se Vi opuštate i sladite s ukusnom hranom, djeca će u igralištu pronaći niz zanimacija, Vi se samo opustite i uživajte u panoramskom pogledu.

Praznici u zelenilu

Slikovito selo Gorenje pri Zrečah u Pohorju sa svojim okruženjima, nudi Vam pregršt sadržaja za opuštanje, avanturistički odmor ili spa doživljaje. Uživat ćete u bicikliranju ili pješačkim stazama.

Dodatna pogodnost: 30% popusta za Terme Zreče - bazen i saunaSvaku nedjelju u Listopadu peku se kesteni na terasi! Svaku večer druženje na terasi uz otvorenu vatru! Halloween workshop 30. i 31.10.18.!