Cjelokupnu brigu o posljednjem ispraćaju povjerite udruzi "Posmrtna pripomoć" ! Akcijska cijena za prvu godinu članarine uz popust od čak 61%! V
rijedi za korisnike do 60 g. starosti/Cijela Hrvatska!

34 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

I život i smrt pojedinca u potrošačkom društvu danas ima svoju cijenu. Pripremite na vrijeme sve za dostojan ispraćaj prema standardu "Posmrtne pripomoći" koja pomaže ljudima u najpotrebnijim situacijama već 87 godina!

Ponuda uključuje: Akcija na Crnom jaju prilikom upisa novih članova u Posmrtnu pripomoć- akcija za cijelu RH!

Cijena uključuje: Akcijsku cijenu za prvu godinu članarine - popust od 61% (39 kn je 1 mjesec članarine)! 

Ponuda vrijedi za korisnike do 60 g. starosti!

ODMAH po primitku kupona javiti se na tel: 091/4557-220, 01/4556-122 (07-15 SATI), te na e-mail: marketing@posmrtna-pripomoc.hr, uz KOD i ID kupona.

Udruga "Posmrtna pripomoć" osnovana je prije više od 87 godine, točnije 26.08.1931. godine. Tog je, naime, dana grupa iz Zagreba, a po uzoru na Bečko pogrebno društvo, odlučila da i u svom gradu osnuje ustanovu socijalno-karitativnog karaktera koja bi svojim djelovanjem pomagala članovima u njihovim najtežim trenucima. 

Potporu ovoj inicijativi dali su "Caritas" i Nadbiskupski duhovni stol na čelu sa mons. Beluhanom i župnikom svete Marije, vlč. Rusanom, a konstituirajuća skupština "Posmrtne zadruge sv. Josipa" u Zagrebu održana je u prostorijama župnog ureda sv. Marije na Kaptolu br. 3.

Statistički podaci o upisu članova u Udrugu, tijekom njezine cjelokupne povijesti, upućuju na zaključak kako je broj upisanih članova rastao mnogo brže od demografskog priraštaja stanovništva Republike Hrvatske. 

S porastom broja novih članova raste, međutim, i broj umrlih članova. U razdoblju od 1931. do 2017. godine Udrugu je zauvijek napustilo više od 160.000 članova za koje je organiziran dostojan ispraćaj prema standardu "Posmrtne pripomoći". 

Danas Udruga ima više od 242.000 članova, razvijenu mrežu povjerenika za upis novih članova i upisna mjesta u svim većim gradovima Hrvatske. Gotovo da nema komunalnog poduzeća u našoj zemlji s kojim Udruga nema razvijenu uspješnu poslovnu suradnju.

   Ne iznenađuje zbog toga činjenica da se s obzirom na broj članova, kvalitetu svojih usluga i širinu asortimana pogrebne opreme “Posmrtna pripomoć” ubraja među najveće udruge u Europi.