S Panturistom pripremite se na čokoladni advent u Grazu s polaskom iz Osijeka od 01.12. do 02.12.2018. na 2 dana/1 noćenje s doručkom u hotelu Star Inn Premium Hotel Graz...739 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Osijek, peron 15 u 00:00h. Kupon vrijedi isključivo na određen datum od 01.12. do 02.12.2018.!

ČOKOLADNI ADVENT U GRAZU

01.12. - 02.12.2018. - 2 dana|1 noćenje

„ZOTTER“ tvornica čokolade i shopping centar Seiersberg


1. dan, 01.12.2018., subota: RIEGERSBURG – SEIERSBERG – GRAZ 

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Osijek, peron 15 u 00:00h. Polazak turističkim autobusom u 00:30h. Noćna vožnja autocestom uz usputne odmore u smjeru Austrije i Riegersburga, u kojoj se nalazi tvornica čokolade Zotter (9:00 sati).


 Razgled tvornice (uz doplatu 130 kn) uz audio vodiča na engleskom ili njemačkom jeziku, tijekom kojeg ćete saznati puno zanimljivosti o procesu proizvodnje čokolade i uz puno slatkih iznenađenja! 

Nastavak vožnje ka shopping city centru Seiersberg s mnoštvom trgovina poznatih modnih marki (Benetton, Bershka, C&A, Diesel, Esprit, H&M, Hugo Boss, Levi's, Mango, Mexx, New Yorker, Peek&Cloppenburg, Pepe Jeans, S. Oliver, Springfield, Tally Weijl, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Vero Moda, Zara).  


Slobodno vrijeme shopping i za ručak do cca 15 ili 16h. Smještaj u hotel u centru Graza. Prema želji grupe večernja šetnja gradskim središtem i posjet božićnom sajmu. Program Adventa u Grazu odvija se na nekoliko trgova i mjesta u gradu, kao što su Glockenspielplatz, Schlossberg, Mehlplatz, Karmeliterplatz, Tummelplatz ili Färberplatz, dok je najpoznatiji i najveći onaj na glavnom trgu - Hauptplatzu. Noćenje.


2. dan, 02.12.2018., nedjelja: GRAZ 

Doručak i odjava iz hotela. Šetnja središtem Graza u pratnji vodiča: glavni trg Hauptplatz – palača Landhaus – župna crkva – katedrala – otmjena ulica Herrengasse. Moguć odlazak gradskom uspinjačom na  panoramski vidikovac Schlossberg iznad Graza visok 123 m s poznatim tornjem sa satom (uz doplatu na licu mjesta). Kraće slobodno vrijeme u gradskom središtu za posjet božićnom sajmu i ručak. Odlazak iz Graza u ranim poslijepodnevnim  satima. Dolazak u Osijek u kasnim noćnim satima.