[SLOVENIJA] 3 dana/2 noćenja u mobilnoj kućici u Kampu Natura****- Terme Olimia za 5 ljudi, cjelodnevno kupanje u Termalija wellness centru uz besplatan parking već od 890 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u slikovitoj i mirnoj okolici u jednom od najbolje uređenih slovenskih kampova, koje svrstavamo u kampove najviše kategorije i izaberite između 2,3 ili 5 noćenja! Kupon se može iskoristiti do 23.12.2018.!

U kampu Natura osjećat će se dobro svi koji se vole kretati po svježem zraku i zelenoj prirodi i koji aktivno provode svoj odmor.

U kampu je igralište za odbojku na pijesku i  tenis, a okolica kampa nudi izvrsne mogućnosti za pješačenje i biciklističke izlete. U kamp možete doći i s kućnim ljubimcima. 

Za one željnje opuštanja kamp nudi slikovitu i mirnu okolici te se smatra jednim od najbolje uređenih slovenskih kampova, koji se svrstavaju u kampove najviše kategorije. 

U kampu Natura - Terme Olimia Podčertek, u neposrednoj blizini bazenskog kompleksa Aqualuna i nedaleko Terma Olimia, nalaze se 2 opremljene mobilne kućice F95 i F96 veličine cca 30 m2 s natkrivenom terasom i parkirnim prostorom, primjereno za boravak do 5 osoba. Mobilne kućice imaju kuhinju, dnevni boravak i dvije odvojene sobe od kojih svaka ima svoj WC. Na raspolaganju je i kućica E-79, koja sadrži spavaću sobu, 1 odvojenu sobu, 2 kuhinje, WC i teradu. Svaka kućica ima svoj parking. U neposrednoj blizini u sklopu kampa nalazi se novouređeni prostor s tuševima i umiovaonicima. Mobilna kućica je u cijelosti opremljena, a za potpunu udobnost možete si donijeti posteljinu, ručnike i kuhinjske krpe. Sadržaji su još klima, TV, a u zimskom periodu dostupni su i 1 električni radijator, kalorifer, kupanje u Termaliji, Aqualuni u hotelu Breza.

U kampu se možete smjestiti  na jednoj od 50 opremljenih parcela s autodomom, prikolicom ili šatorom, od kraja travnja do početka listopada.

Kamp ima mnogo prirodne sjene, prilagođen je obiteljima, a nudi i nekoliko suvremeno opremljenih kućica za odmor, koje možete i unajmiti.

Istražite i potpuno novi dio Wellness centra Termalija pod nazivom FAMILY FUN koji uključuje inovativne bazene, bazen s pijeskom za mališane, prostore za igru i zabavu, 7D kino, zabavne tobogane, unikatne odmaraonice i još mnogo toga...