U Zagrebu pomoću terapeutskog uređaja saznajte stanje svog organizma u centru Homeovita, obavite test intolerancije na hranu i Schusslerove soli te vitaminsko –mineralni status za 399 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U samo jednom dolasku steknite uvid u funkcioniranje svog tijela i živite zdravije! Pomoću najnovijeg terapeutskog uređaja saznajte stanje svog organizma, obavite test intolerancije na hranu i Schusslerove soli za 399 kn! Kupon se može iskoristiti do 20.11.2018.!

[BICOM PREGLED] Pomoću najnovijeg terapeutskog uređaja saznajte stanje svog organizma, obavite test intolerancije na hranu i Schusslerove soli te vitaminsko –mineralni status za 399 kn!


U samo jednom dolasku steknite uvid u funkcioniranje svog tijela i živite zdravije K- Biorezonantni uređaj, BICOM optima, uređaj je koji koristi tehnologiju 21. stoljeća u dijagnostičke i terapijske svrhe. Njegov rad temelji se na zakonima fizike tj. elektromagnetskom principu kojim očitava stanje našeg organizam , pojedinih organa i organskih sustava.

Analiza uključuje: provjeru stanja vašeg hormonalnog, respiratornog,kardiovaskularnog,probavnog,mokračnog i koštanog sustava te pojedinih organa. -Test intolerancije na 100 namirnica uključujući gluten i laktozu -Test na Schusslerove biokemijske soli koje su neophodne za normalno i zdravo funkcioniranje našega tijela. Ove soli su osnovni „građevinski materijal“ organa i tkiva, te su kao takve neophodne za pravilan rad našeg organizma. - Test na minerale i vitamine (ovdje su obuhvaćeni vitamini , minerali i omega-3 masne kiseline, koenzim Q10,i važni enzimi koji sudjeluju u probavi) Kompletnim testiranjem na sva 4 parametra dobivate uvid u stanje svog organizma. Sve ove informacije važne su za poboljšanje osobnog zdravlja. 

Testiranjem na ova tri parametra možete u roku od 40 - 60 minuta dobiti uvid kako funkcionira vaše tijelo , postoje li neki nedostaci te dali se zdravo hranite. Vodite brigu o svojem zdravlju . Posjetite nas s povjerenjem.

  • Kupon se može iskoristiti do 20.11.2018.