[SPLIT] Kraljevski tretmani za lice! Dijamantna mikrodermoabrazija i vakumska drenaža lica, maska i masaža lica čarobnim uljem, uz odličan popust od 60% u Salonu Maja u Splitu!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vratite koži svježinu te ju učinite osjetno mlađom i blistavijom! Priuštite si kraljevski tretman lica kakvog zaslužujete u salonu Maja u Splitu! Kupon se može iskoristiti do 28.11.2018.!

Ponuda uključuje:

dijamantna mikrodermoabraziju lica, vakumska drenaža lica, masaža čarobnim uljem i masku za samo 119 kn!

Svi proizvodi su bez parabena i konzervansa, a kreme su od organske kozmetike.

Dijamantna mikrodermoabrazija lica:


Mikrodermoabrazija je vrlo blag i neagresivna metoda uklanjanja površinskog sloja kože, tj. odumrlih stanica površinskog sloja kože. Uspješno se primjenjuje kod svih tipova kože: mlađih, starijih, svijetle ili tamne puti. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjenje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora kao i korekciju površinskih ožiljaka i hiperpigmentacije.  Uz pomoć finobrušenih dijamanata različite granulacije jednostavno reguliramo intenzitet abrazije, a na taj način izbjegli smo upotrebu kemije te je postupak potpuno prirodan. Nakon tretmana mikrodermoabrazije nije potrebno vrijeme oporavka znači ne izaziva reakcije i nuspojave.

Ovim tretmanom dolazi do usporavanja prirodnog procesa starenja, ali i procesa starenja uvjetovanog svjetlosnim oštećenjem kože, zatim se stimulira obnova stanica i mikrocirkulacija. 

Vakum terapija: 

Mehanički način tretiranja kože i potkožnog tkiva zasnovan na primjeni vakum masaže. Tretman masaže i limfne drenaže vakumom zasniva se na ritmičkom mijenjanju pritiska po površini kože. Time se u koži vrši pulsiranje, poboljšava se cirkulacija i limfna drenaža, povećava se razmjena hranljivih materija u tkivu što doprinosi boljoj ishrani tkiva. Preporuča se kod limfnog zastoja i svih zadržavanja tekućina, natečenost lica, kapaka, podočnjaka, umorne, sive i kože općenito lošeg izgleda, isušene kože, bora, nečiste kože, akni ili viška masnog tkiva. 

Maska i masaža lica čarobnim uljem:

Masaža lica jedna je od glavnih preporuka svih kozmetičara diljem svijeta za vraćanje elastičnosti kože. S masažom koža lica postaje jača, čvršća i glađa.

Pogledajte i facebook stranicu Centra ljepote Maja klikom OVDJE!

Informacije i rezervacije kupona mogu se obaviti na br. mob: 099 8759650 cijeli dan, uz KOD i ID kupona po primitku.