Svijet putovanja i Crno Jaje zovu Vas da upoznate grad na vodi Veneciju i otoke lagune na 2 dana/1 noćenje u hotelu 3* u Lido di Jesolo s doručkom uz organizirani prijevoz za samo 449 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u nestvarnoj ljepoti otočića venecijanske lagune... Prijevoz je organiziran turističkim autobusom s Autobusnog kolodvora Zagreb prema programu putovanja! Kupon vrijedi isključivo za termin od 17.11. do 18.11.2018.!

VENECIJA I OTOCI LAGUNE

Termin putovanja: 

17.-18.11.2018.

   

1. dan ZAGREB - VENECIJA

Polazak iz Zagreb s Autobusnog kolodvora u 04.30 sati (peroni 502-506). Polazak iz Karlovca (kod Petrola) prema dogovoru. Polazak s odmorišta Vrata Jadrana u 07.30 sati. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak do pristaništa na Punta Sabbioni, vožnja brodićem do VENECIJE– San Marco. Po dolasku šetnja gradom: Riva degli Schiavoni, trg sv. Marka, Duždeva palača, bazilika sv. Marka, most Rialto... Slobodno vrijeme za osobne programe. Polazak iz Venecije – San Marco u kasnijim poslijepodnevnim satima, vožnja brodićem do pristaništa. Smještaj u hotel u Lido di Jesolu ili okolici Venecije. noćenje.


2. dan OTOCI LAGUNE – ZAGREB

Doručak. Vožnja autobusom do Punte Sabbioni i dalje brodićem na prekrasne otočiće venecijanske lagune: TORCELLO, MURANO i BURANO. Posjetit ćemo otok Torcello, mjesto gdje je počela priča o Veneciji i Mletačkoj Republici, mjesto gdje je laguna nekad bila najneseljenija. Jedan od najpoznatijih zaljubljenika u šarm i mir Torcella bio je američki književnik Ernest Hemingway koji je na otoku kratko i živio. Murano je poznat po izradi predmeta od stakla. Posjet radionici Murano stakla uz prikaz procesa izrade po staklu, a zatim Buranu, najslikovitijem otočiću lagune s vedrim raznobojnim kućicama neodoljiva šarma i tradicionalnom središtu izrade poznate venecijanske čipke. Slobodno vrijeme za osobne programe do povratka brodićem do Punte Sabbioni i polazak autobusa za Hrvatsku. Očekivani dolazak na mjesto polaska očekuje su u kasnim večernjim satima.