Romantična jesen u Bledu! 2 dana/1 noćenje na bazi polupansiona u Hotelu Krim*** + 1 x kava i desert u K - baru + 20% za korištenje bazena u Wellness centru Živa...za 2 osobe na 50% popusta!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Simpatičan hotel Krim smješten u centru Bleda, na Bledskom jezeru i 635m nadmorske visine u južnom dijelu Alpa, nadomak austrijske i talijanske granice! Prije kupnje kupona odaberite između 1, 2 ili 3 polupansiona za dvoje! Ponuda je iskoristiva do 31.10.18.!

Za sve one koji traže opuštajući ili aktivan odmor svakako preporučujemo udoban i pristupačan smještaj u Hotelu Krim*** u Sloveniji. Ovaj vrlo popularan smještajni objekt ima više od 50 godina tradicije u radu, a omiljeno je mjesto brojnih turista.

Hotel se posebno ističe iznimno ljubaznim osobljem i odličnom kuhinjom, a od dodatnih sadržaja ima sve što Vam srce poželi: 

hotelski restoran, 

bar, 

prostoriju za ski-opremu,

mogućnost najma ski opreme i klizaljki, 

i parkiralište uz hotel.

Hotel Krim nudi više od 111 soba, te su sve sobe su opremljene sa:

telefonom, 

satelitskom TV, 

kupaonicom sa kadom ili tušem i 

bežičnim pristupom Internetu.

Većina soba ima balkon. 

Preporučamo Vam šetnjicu oko Bledskog jezera, cca. 30 tak minuta laganog hoda!

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije. 

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života.