[SPLIT/Dugopolje] Vikend odmor u listopadu u Hotelu Katarina 4*- 3 dana/2 noći uz doručak i bogat wellness paket uz masaže te smještaj u luksuznoj sobi, za dvoje 1339kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oporavite se od stresa i napornog radnog tjedna u mirnoj atmosferi Wellness centra Katarina. Dopustite si da vas opušta i njeguje pažljivo i stručno osoblje. Razmazite se vikend odmorom čistog užitka, jer smo ponovo pripremili promotivnu ponudu krojenu baš prema vašim željama. Kupon vrijedi do 31.10.18.

Pravi užitak za zaljubljenike u istinski tjelesni i emotivni odmor.

Hotel Katarina je moderno uređen i luksuzno opremljen hotel sa 181 smještajnom jedinicom i 403 kreveta, hotel kategorije 4 zvjezdice koji se nalazi u poslovnoj zoni u Dugopolju na izlazu s autoceste Zagreb - Split. 

Smještaj u vrhunski opremljenim sobama samo je jedna od pogodnosti koje se nude u hotelu Katarina. 

U ponudi hotela Katarina stoje Vam na raspolaganju: 63 double sobe, 96 twin soba, 7 luksuznih apartmana, 5 luksuznih junior suite-va, 7 soba za osobe s invaliditetom i 3 obiteljske sobe. 

Sve sobe i apartmani su prostrani, udobni i luksuzno opremljeni stilskim namještajem, klima uređajem, LCD TV, Sat TV, telefonom, mini-bar-om, elektronskim sefom, brzim besplatnim internetom, radnim stolom s radnom lampom, kupaonicom s kadom te sušilom za kosu, a hotel je izgrađen od bračkog i hercegovačkog kamena koji daje poseban ugođaj. 

Ako ste u potrazi za odmorom i opuštanjem, možete uživati ​​u našem wellness centru na sedmom katu. Iz ponude možete izabrati masaže i raznovrsne tretmane, fitness i saunu. 

 NAJBLIŽE LOKACIJE: 

Udaljenost do tvrđave Klis 5 km ili cca 5 min.vožnje, 

Udaljenost do ostataka Salone 9 km ili cca 10 min.vožnje, 

Udaljenost do grada Splita 12 km ili cca 10 min.vožnje, 

Udaljenost do Dioklecijanove Palače 15 km ili cca 15 min.vožnje, 

Udaljenost do najbliže plaže 15 km ili cca 15 min.vožnje, 

Udaljenost do najbliže zračne luke (SPU) 23 km ili cca 25 min.