Jesenski odmor i opuštanje na Vlašiću! 3 dana/2 noći u Superior sobi Hotela Blanca Resort&SPA 5* + neograničen Wellness&Spa za DVOJE...samo 1299kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Stresna svakodnevnica Vam ne ostavlja vremena za brigu o sebi? Priuštite si vrhunsku udobnost usred netaknute prirode - Vlašić, Blanca Resort Spa *****! 3 dana/2 noćenja sa doručkom za 2 osobe. Djeca do 3 godine imaju besplatan smještaj! Iskoristivost kupona je do 01.12.18.

Hotel Blanca Resort&SPA***** na Vlašiću za dvoje! Netaknuta planinska priroda i vrhunska usluga dovoljan su razlog da savršen odmor provedete u jedinom hotelu sa pet zvjezdica u ovom dijelu BiH. 

Hotel Blanca Resort&Spa nalazi se u srednjoj Bosni i udaljen je 26 km od grada Travnika. Sam hotel smješten je na atraktivnoj lokaciji sportskog centra Babanovac, u podnožju nekadašnje olimpijske skakaone.
Hotel je otvoren čitave godine, a tokom pet zimskih mjeseci prava je oaza za skijaše. No istinski zaljubljenici u prirodu posjetit će ga i usred ljeta kako bi uživali u umjerenoj klimi i miru prelijepe vlašićke prirode

Netaknuta planinska priroda i vrhunska usluga dovoljan su razlog da savršen odmor provedete u jedinom hotelu sa pet zvjezdica u ovom dijelu BiH. Ako nas samo jedanput posjetite i iskusite našu čaroliju, vratit ćete se opet.

Vrhunska udobnost usred netaknute planinske prirode - to je hotel Blanca Resort&Spa. Pregršt dnevnih i večernjih zbivanja očekuje Vas u savršeno dekoriranom i visokokomfornom ambijentu inspiriranim pretapanjem tradicijskih motiva u suvremeni kontekst. 

SUPERIOR SOBA:    

Parcijalni pogled na skijašku stazu; “King size” bračni krevet, noćni ormarić sa noćnim lampama; dvije fotelje; koktel stolić; tabure; dupli hrastov ormar; wenge pisaći stol sa stolicom; podna tosca lampa; telefon; mini bar; LCD TV Flat, elektronski sef s privatnim kodom i rezervnim ključem; detektor dima; besplatni wireless, grijanje, intelligent room system, toilette (tuš, sušilo za kosu, SOS sustav, ogrtač, papuče)

Veličina SPR sobe: 25m² – 27m².

Za odmor tijela i duha pobrinut će se vrhunska Wellness&Spa zona Mont Lhotse. Ova oaza mira, nazvana po četvrtom najvišem vrhu Himalaje, ostvaruje osnovnu ideju hotela Blanca – pružiti na jednom mjestu sve što je potrebno za vrhunski odmor. Posebno naglašavamo da su Wellness sadržaji uključeni u cijenu smještaja. 

Masaže, bazen, jacuzzi, tretmani lica i tijela, turska sauna ili aromaterapija, samo je mali dio raznovrsne ponude Mont Lhotse centra. Spa centar hotela Blanca nudi nekoliko vrsta masaže, najstarijeg i najjednostavnijeg načina liječenja čovjeka. Pored klasične i sportske masaže, naši stručni terapeuti u Mont Lhotse centru nude i posebne vrste masaže:

Sportska masaža, Kraljevska masaža, Refleksna masaža, Slatki užitak – tretman čokoladom!

Ponuda sauna: Turska sauna - jedan od najstarijih oblika opuštanja i održavanja higijene tijela koji su poznavali još i stari Rimljani. Turska je sauna (kupelj), jednostavno rečeno, „kupanje” u prostoriji ispunjenoj parom. Ova drevna metoda temelji se na biološkom djelovanju vrućeg i vlažnog zraka temperature između 40 i 50°C i relativne vlažnosti između 80 i 100 posto. 

Finska sauna - za razliku od turske, u suhoj finskoj sauni temperatura zraka doseže čak 100°C, ali uz samo deset posto vlažnosti. To je čini odličnim načinom za čišćenje i podmlađivanje tijela i duha. Pozitivni efekti finske saune leže u naizmjeničnom izlaganju visokim temperaturama i naglom rashlađivanju kroz tuširanje hladnom vodom ili boravkom na otvorenom. 

Infracrvena sauna - drugačija je po tome što se za zagrijavanje kabine koriste infracrveni grijači. Njihova toplina dublje prodire u tkivo i pozitivno utiče na tetive i zglobove. 

Kako do nas?

Ako dolazite automobilom, do Hotela možete doći iz smjerova Zagreba, Splita, Dubrovnika, Sarajeva i Beograda do Travnika. Do Travnika se dolazi magistralnom cestom M-5 koja povezuje Sarajevo i Banja Luku. Iz Travnika se do Hotela Blanca Resort&Spa može doći dvjema cestama, R-413 koja je duga 28 kilometara i nešto kraćom R-413a. Preporučujemo korištenje kraće ceste isključivo ljeti jer je zimi jednosmjerna. Po zimi se ceste do Babanovca redovito čiste.