Advent u BRATISLAVI! Poseban doživljaj Bratislave kroz jednodnevni izlet s polaskom iz Zagreba 30.11. ili 07.12.2013 uz prijevoz modernim autobusom i pratitelja za jednu osobu 272 kune!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite rijetku priliku! Prijevoz i popust za jednodnevni izlet i to u glavni grad Slovačke, Bratislavu! Jednodnevni izlet modernim autobusnom iz Zagreba uz stručnog pratitelja za smješnih 272 kune!

Ponuda uključuje:
prijevoz modernim i visokoturističkim autobusom Molnar Travel d.o.o. do Bratislave i povratak u Zagreb, za jednu osobu,
pratitelj,
jamčevno osiguranje,
troškove organizacije i prodaje aranžmana.


PLAN PUTA


Polasci 30.11. i 07.12. u 01:30 h ispred koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.

Vožnja autobusom kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora.

Po dolasku u Bratislavu slijedi razgled grada:
STARE MESTO - STARA GRADSKA VIJEĆNICA - HLAVNE NAMESTEI - FRANJEVAČKI SAMOSTAN - MIRBACH PALAČA - MICHALSKA VEŽA (MIHAELOV TORANJ) - KATEDRALA SV.MARTINA - ACADEMIA ISTROPOLITANA - PALAČA PALFFY - SLOVAČKO NARODNO KAZALIŠTE - NACIONALNA GALERIJA - BRATISLAVSKY HRAD (STARI GRAD) - ŽIDOVSKA ULICA.Slobodno vrijeme za osobne programe i shopping.
Uživanje u predbožićnom ugođaju do 17,30 h s dogovorenog mjesta, kad je predviđen polazak prema Zagrebu.

Dolazak u Zagreb ispred koncertne dvorane Vatroslav Lisinski poslije pola noći.


Više o Bratislavi

Bratislava, glavni je i najveći grad Slovačke i sjedište Bratislavske pokrajine. Udaljena je samo 60 km od Beča, a prije Prvog svjetskog rata njegovo je predgrađe bilo povezano s Bratislavom električnim tramvajem.

S obzirom na međusobnu udaljenost, Beč i Bratislava su najbliži glavni gradovi u Europi. Granice grada gotovo dosežu državne granice s Austrijom (4 km) i Mađarskom (13 km).Na istočnoj obali Dunava nalazi se znamenita povijesna jezgra, a na zapadnoj se smjestio moderni dio grada. Nekada poznat kao njemački Pressburg, mađarski Pozsony ili hrvatski Požun oduvijek je bio jedno od kulturnih središta Srednje Europe. Kao središte višestoljetne povijesti bio je raskrižje brojnih kultura i trgovinskih putova.

Zanimljiv članak o "ljepotici na Dunavu" Bratislavi pročitajte OVDJE!!!

 Danas je najvažnije industrijsko i kulturno središte Slovačke. Kao središte višestoljetne kulture Bratislava obiluje brojnim kulturno povijesnim građevinama koje su većinom smještene u starom dijelu grada koje je glavno mjesto bogatih kulturnih događanja tijekom cijele godine.

Bratislava, glavni grad Slovačke nalazi se oko 400 kilometara od Zagreba!