Studio Semper Pulchra u Zagrebu Vam donosi najbolji neinvazivni čistač lica i skidanje mrtvih stanica kože lica ultrazvučnom špatulom uz hyaluronski serum za samo 75 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rezultat ovakvog čišćenja kože je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Kuponi su iskoristivi do 15.12.2018.!

Ultrazvučna špatula

Ultrazvučno čišćenje kože špatulom je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje. Posebna metalna ploča emitira niske frekvencije ultrazvuka, koji omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.

Terapija pomoću ultrazvučnog čistača također se koristi za problematičnu kožu s aknama i ima velike prednosti u odnosu na konvencionalno duboko čišćenje, jer ne oštećuje kožu i ne postoji mogućnost post-traumatske hiperpigmentacije. Zbog izuzetnog utjecaja na čišćenje i piling, uz redovitu uporabu ultrazvučni čistač, smanjit će učestalost mitesera i akni.


Mikro-masažom stimuliraju se i aktiviraju slojevi tkiva, povećava cirkulacija krvi i stimulira protok limfe uz aktiviranje metaboličkih procesa, osigurava optimalna opskrba kisikom i povećava unos hranjivih sastojaka.Tretman se, osim za redovno čišćenje lica, preporučuje i kao početni tretman pomlađivanja kože. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija 3 dana ranije na br. tel. 098 883 590 uz KOD i ID kupona po primitku.