Med.Kontura Estetika Vas poziva da isprobate vodeći svjetski estetski tretman regeneracije, hidratacije, biorevitalizacije i pomlađivanja lica, vrata, dekoltea: Mesoestetic mezoterapija...od 749kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mesoestetic mezoterapija je indicirana već od 25 godine života, preporuča se se svim osobama sa suhom, umornom, atrofiranom i zrelijom kožom, oslabljenim tonusom... Kupon se može iskoristiti do 24.11.2018.!

[Mesoestetic mezoterapija]  

Vodeći svjetski estetski tretman koktela ljepote za regeneraciju, biorevitalizaciju, snažnu hidrataciju i pomlađeni izgled lica, vrata i dekoltea.

Mesoestetic mezoterapija

Mesoestetic mezoterapija je vodeći svjetski estetski tretman regeneracije, snažne hidratacije, biorevitalizacije i pomlađivanja lica, vrata, dekoltea ljekovitim aktivnim supstancama koje se apliciraju u mezodermalni sloj tkiva, neposredno ispod površine kože. Mikrocirkulacija u mezodermalnom sloju resorbira aktivne ljekovite supstance i osigurava njihovu učinkovitost u pomlađenom izgledu. Biorevitalizirajući sastojci koktela ljepote su vitamini, minerali, koenzimi, antioksidanati, kolagen i hijaluron. Mesoestetic aplikator osigurava prolazak ljekovitih seruma kroz epidermalnu barijeru. Stimulira se pojačana proizvodnja kolagena i elastina. Koža se prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Višestruko pojačana struktura kolagena učvršćuje kožu, vraća joj tonus i zategnutost. Koža lica, vrata i dekolte postaje zdravija, čvršća, hidratizirana, blistava i podmlađena. 

Indikacije za Mesoestetic mezoterapiju

Mesoestetic mezoterapija je indicirana već od 25 godine života u svrhu pomlađivanja i prevencije starenja. Preporuča se svim osobama sa suhom, umornom, atrofiranom i zrelijom kožom, oslabljenim tonusom, kod izraženih znakova fotostarenja, s dubokim i plitkim borama,  širokim porama i prvim znakovima starenja kože.


Kontraindikacije za Mesoestetic mezoterapiju
Trudnoća i vrijeme dojenja.
Osobe koje boluju od autoimunih bolesti.
Osobe koje imaju aktivan herpes ili druge zarazne bolesti kože.
Stanja neposredno nakon operacija, ozljeda ili opeklina.

Zašto se odlučiti za Mesoestetic mezoterapiju? Razloga je puno. Izdvajamo 10 najznačajnijih:

Pomlađuje izgled lica, vrata i dekoltea.
Prevenira starenje kože lica, vrata i dekoltea.
Pruža snažnu hidrataciju.
Regenerira.
Biorevitalizira.
Stvara novi kolagen
Aktivira novi elastin.
Vraća sjaj, vlažnost i blistavost.
Daje čvrstoću, tonus i elastičnost 
Osigurava lift efekt zategnutosti lica, vrata i dekoltea.


Odlučite se za Mesoestetic mezoterapiju već danas i osigurajte si mladenački izgled lica, vrata i dekoltea.