Dalmatinsko ozračje okolice Zadra i wellness odmor na 3 dana/2 noćenja za dvoje u Villi Ana uz neograničeno korištenje wellness spa oaze, korištenje vanjskog bazena, bicikala, mini golfa...2499kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealan odmor za dvoje u mjestu Privlaka uz pregršt pogodnosti! Kupon za ponudu vrijedi do 31.10.18.!

Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u Villi Ana + neograničeno korištenje wellness spa oaze - jacuzzi, infracrvena sauna, klupe za odmor, voće i čajevi + neograničeno korištenje vanjskog bazena i ležaljki na sunčalištu (rujan) + 2 bicikle gratis za vrijeme boravka + neograničeno korištenje grilla + mini golf na raspolaganju (rujan) + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 2 osobe. 10 % popusta na usluge masaže u privatnosti ville - dolazak terapeuta u villu - cjenik masažnih tretmana nalazi se u wellnessu, plaćanje na licu mjesta. Mogućnost najma dva mopeda - skutera po cijeni od 50,00 kn dnevno po mopedu, plaćanje na licu mjesta.


Luksuzna wellness Villa Ana, nalazi se u mjestu Privlaka kod Zadra, samo 4 km od povijesnog gradića Nin i 18 km od Zadra,te Vam pruža Vam mogućnost da uživate u svom odmoru na vrhunskoj lokaciji. 

Villa Ana ima tri spavaće sobe i kao takva može smjestiti maximalno 6 osoba. Interijer je pažljivo uređen, u modernom stilu, a podijeljen je na prizemlje i na kat. U prizemlju se nalazi prostrana kuhinja sa svim aparatima i posuđem, blagovaonom s izravnim pristupom terasi sa salonom za dnevni boravak, te dnevnim boravkom s kutnim setom gdje gosti mogu uživati u gledanju jednog od mnogih TV programa ili slušajući omiljenu glazbu s hi fi uređaja i moderan kamin. U prizemlju su sve tri spavaće sobe, radni kutak i kupaonica u hodniku. U svim sobama je bračni krevet, a jedna od soba ima i glavnu spavaću sobu s vlastitom kupaonicom. Kreveti su boxspring, izuzetno udobni i jamče gostima mirni san.


Svaka soba ima vlastiti LCD TV. Iz dvije spavaće sobe nalazi se izlaz na balkon sa stolom i stolicama, s pogledom na zelenilo. Villa posjeduje privatnu wellness SPA oazu, površine 30 m2, koja se nalazi na polukatu. SPA oaza opremljena je whirpool masažnom kadom, infracrvenom saunom, tušem, ležaljkama za odmor s kojih postoji pogled na more i planinu Velebit. Tako prekrasan pogled raj je za odmor očiju, uma i tijela! U Spa oazi dodatni ugođaj pruža strop koji je napravljen kao zvjezdano nebo. 

Na terasi ispred lounge kutka, nalazi se bazen površine 6 x 4.5 m, sa anatomskim ležaljkama i vanjskim tušem. Na grill terasi nalazi se stol sa sjedalicama i lounge sofom, smješten uz vanjski roštilj. Terasa je sakrivena od pogleda, te se s nje pruža pogled na more u daljini i zelenilo. Uz samu terasu nalazi se kutak za zabavu s mini golf sadržajem, gdje se svi gosti,odrasli i djeca,mogu zabaviti sa svojim društvom. 


Dvorište je kompletno ograđeno, obogaćeno mediteranskim zelenilom i ljekovitim začinskim biljem. Prilaz villi osiguran je dobro uređenim prilaznim putem, s direktnim ulazom na parking i u garažu. Iz garaže postoji direktan ulaz u interijer Ville.U kući se nalazi prostorija za pranje i peglanje veša, sa perilicom rublja, glačalom i stolom za glačanje. 

Cijela kuća opremljena je podnim hlađenjem i grijanjem, te se u svakoj prostoriji nalazi regulator topline i hlađenja. Rasvjeta je dizajnerski uređivana unutar i izvan cijele ville. Gostima je na raspolaganju udobna posteljina, po dva jastuka po osobi, ručnici za kupaonu, parking, garaža, grill, mini golf, bazen, wellness SPA oaza, SAT tv, wi fi internet, HI FI uređaj.