Inovativna bočica koja pročišćava vodu u manje od nekoliko sekundi - Only H2O Bottle! Prirodno rješenje za vodu koja ne sadrži pesticide, klor, bakterije i ostale zagađivače...za 49kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

S ugljičnim filtrom u bočici, Vi ćete piti svježu vodu u kojoj nema štetnih bakterija i onečišćenja iz vode. Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku! Kupon vrijedi do 20.11.2018.!

Uklonite i do 99% nečistoća iz vode u vašem domu za manje od 10 sekundi uz Only H2O Bottle inovativnu bočicu! 

Pročišćavanje vode u samo 10 sekundi
Uklanjanje do 99% nečistoća iz vode
Ukusnija i svježija voda
Odlično za teretanu, posao, vožnju biciklom

Nudimo vam prirodno rješenje uz koje ćete moći piti vodu koja ne sadrži pesticide, klor, bakterije i ostale zagađivače. Pijte svježu vodu svaki dan bez prokuhavanja iste – i to za samo 10 sekundi.


U tome će vam pomoći Only H20 Bottle – inovativna bočica koja pročišćava vodu u manje od nekoliko sekundi. S ugljičnim filtrom u njoj, vi ćete piti svježu vodu u kojoj nema štetnih bakterija i onečišćenja iz vode.

Na čepu se nalazi filtar s aktivnim ugljenom koji pročišćava vodu. Čim zavrnete čep ugljen će primiti u sebe sve toksine i nečistoće koje je voda trenutno imala u sebi. Jedan filtar može trajati i do 300 punjenja.
Aktivni ugljen je poznat kao jako apsorptivna materija koja može da upije u sebe visoku koncentraciju toksina. Pijenjem pročišćene vode s vremenom ćete osvježiti svoj probavni trakt (crijeva) jer će se ukloniti mrtve stanice, različiti mikrobi i toksini.

Only H20 Bottle osigurava svježu i kvalitetnu vodu! Ne sadrži nikakve kemikalije koje bi mogle naštetiti vašem organizmu. Osim što prečišćuje vodu ona će i osigurati zdravlje vašoj jetri.

Only H20 Bottle je ekonomičniji i zdraviji način da se dobije svježa voda. Dobivate vodu bogatu mineralima – spremnu za piće! 

Poštarina nije uključena u cijenu i iznosi cca 35 kn.