Odlučili ste se dovesti u red? Ravan trbuh i čvrsti mišići nisu nemoguća misija! Donosimo savršenu pomoć uz spravu za vježbanje koja zateže i učvršćuje Vaše trbušnjake: Gym Energy Duo za 79kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Gym Energy Duo otpušta električne impulse direktno u vaše mišiće. Ovi impulsi su identični impulsima koje šalje centralni živčani sustav te zato izazivaju kontrakcije u mišićima! Kupon vrijedi do 20.11.2018.!

Gym Energy Duo – Savršena pomoć koja zateže i učvršćuje Vaše trbušnjake!

Odlučili ste se dovesti u red? Izabrali ste odgovarajuću dijetu i počeli s vježbanjem? Odlično, ali ne propustite jedinstvenu priliku kao pomoć koristiti i dokazano učinkovitu elektrostimulaciju mišića uz nevjerojatnih 81% popusta! 

Možda izgleda novo, ali elektrostimulaciju mišića (EMS) već dugo koriste fizioterapeuti i sportisti za izgradnju mišića, poboljšanje kondicije i rehabilitaciju.  Kada se koristi u kombinaciji sa redovnim treningom u fitnessu i sportu, omogućuje brže i bolje rezultate. 

Sada i vi možete iskusiti koristi EMS-a u vašem domu uz fantastični Gym Energy Duo.

Gym Energy Duo otpušta električne impulse direktno u vaše mišiće. Ovi impulsi su identični impulsima koje šalje centralni živčani sustav te zato izazivaju kontrakcije u mišićima! Učinkovitost elektrostimulacije kao savršenog dodatka vježbanju i dijeti za izgradnju čvrstog i snažnog tijela su potvrdila razna istraživanja. 

Ne zaboravite, žene i muškarci se slažu u jednom, isklesani trbušnjaci su baš seksi! I nema te žene ili muškarca koji će ostati imuni na vaše zategnuto i čvrsto tijelo!

Zato ne oklijevajte, uz pomoć Gym Energy Duo elektrostimulatora ćete imati tijelo na kojem će vam svi zavidjeti.