Posjetite osebujan grad Zrinskih! Uživajte u ljepotama Čakovca uz smještaj na 2 dana/1 noćenje s doručkom u hotelu Park za dvoje, a očekuju Vas i popusti na ulaznice za gradske bazene...od 379kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do 7 godina u krevetu s roditeljima uključeno u cijenu! Kupon vrijedi do 31.10.18.!

Hotel Park

Hotel Park nalazi se u centru grada Čakovca, u srcu Međimurja, u zelenilu parka i Staroga grada Zrinskih te neposrednoj blizini autobusnog i željezničkog kolodvora. U blizini Hotela nalaze se banka s mjenjačnicom, pekara, pošta, ljekarna, prodavaonica te Županijska bolnica. Muzej Međimurja također je nedaleko, unutar monumentalne barokne palače Staroga grada.


Udaljenost do gradskih bazena (4 zatvorena, jacuzzi, sauna, teretana) i sportskih terena (nogometni, rukometni, teniski, atletski stadion, sportske dvorane Graditeljske, Ekonomske i trgovačke škole te Gimnazije Čakovec) nekoliko je minuta laganog hoda.


Hotel Park raspolaže sa jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama te luksuznim apartmanima. Svaka soba ima zasebnu kupaonicu, televizor, telefon i besplatan bežični internet.


Dodatne pogodnosti: dnevna ulaznica za gradski bazen po cijeni od 26,00 kn po osobi (redovna cijena 40,00 kn za odrasle i 30 kn za djecu); 10 % popusta na a-la-carte večeru u hotelu Park. Ove pogodnosti se plaćaju na licu mjesta!

Smještajni kapacitet

Hotel Park raspolaže sa jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama te luksuznim apartmanima. Sobe su funkcionalno uređene: vlastita kupaonica, kabelski TV prijamnik, telefon i besplatan bežični internet.


Od ostalih sadržaja, u sklopu Hotela nalaze se:

restoran kapaciteta 300 osoba
dvorana za sastanke za 100 osoba
pojedinačne dvorane za 10 do 35 osoba
caffe bar
parkiralište kapaciteta 80 automobila i 4 autobusa.


Naše ljubazno i profesionalno osoblje pobrinut će se za svaki detalj, nastojat će ispuniti vaše potrebe i želje te vam boravak u Hotelu Park učiniti ugodnim.