Doživite jedinstveni LUXURY RESORT odmorom u hotelu Salona Palace**** na 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja za dvoje s doručkom uz masaže i korištenje wellness & spa centra...od 769 kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dodatne pogodnosti: besplatan parking i besplatan WI-FI; 10 % popusta na dodatne wellness tretmane. Kupon je iskoristiv do 30.11.18.!

O HOTELU SALONA PALACE****

Hotel Salona Palace jedinstveni je Luxury Resort koji odiše antičkim duhom stare Salone na čijem se samom ulazu i nalazi. Upravo je njegova lokacija odredila šarm njegovog sadržaja koji je spoj antičke otmjenosti i modernog komfora, a sve skupa zaokruženo je kvalitetnom personaliziranom uslugom kojom želimo postići da se u Hotelu Salona Palace svaki gost osjeća posebno i kao kod kuće.


Hotel raspolaže sa 47 soba, unutarnjim i vanjskim bazenom, SPA&Wellness centrom, fitness sobom, konferencijskim dvoranama, banket restoranom, velikim parkingom, obiluje prekrasnim unutarnjim i vanjskim ugostiteljskim sadržajima što je garancija da može oduševiti i najzahtjevnije goste. 
Prilikom uređivanja svih soba posebna je pozornost posvećena dizajnerskim detaljima koji sugeriraju ekskluzivnost, ali i pružaju sav potreban komfor. Zelene površine u okruženju pretvaraju Hotel u mirnu oazu idealnu za odmor od svakodnevnog stresa. Tu je i prekrasna plaža Kašjuni na kojoj smo otvorili ugostiteljski objekt Joe's Beach Lounge&Bar s mnoštvom sadržaja i aktivnosti kako bi Vaš doživljaj ovog kraja bio potpun.


SMJEŠTAJ

Hotel raspolaže s 47 luksuzno uređenih i moderno opremljenih soba s balkonima* koje naprosto odišu salonitanskim šarmom istodobno pružajući maksimalan komfor modernog vremena. Prostrane sobe, udobni kreveti, prekrasno okruženje i besprijekorna usluga provjerena su formula za savršen odmor. Posjetite nas i iskušajte ju u Hotelu Salona Palace.

DELUXE SOBA

Naše Deluxe sobe posjeduju balkon* sa prekrasnim pogledom na bazen i zelene površine koje okružuju Hotel. Opremljene su udobnim krevetom, prostranim ormarom, radnim stolom te modernom kupaonicom sa tuš kadom ili ležećom kadom što ih čini pogodnima i za ugodne duže boravke.


RESTORAN I BAR
Hotel Salona Palace raspolaže sa nekoliko ugostiteljskih objekata koji mogu zadovoljiti različite ukuse naših gostiju u skladu s njihovim raspoloženjem i prigodom. Bilo da želite pojesti neko autohtono dalmatinsko jelo, proslaviti važan događaj u Vašem životu ili naprosto chillati uz čašu dobrog vina, Hotel Salona Palace ima nešto za vas.


THERMAE SALONAE WELLNESS & SPA

Opustite se u našoj ekskluzivnoj oazi mira i na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i stres te se prepustite rukama naših stučnih terapeuta. Sa 3 različite saune, jacuzziem, fitness sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana naš Spa & Wellness centar sadrži sve što vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života.


Osim navedenim sadržajima, Hotel raspolaže i s unutarnjim i vanjskim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako naša wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele 'začiniti' svoje uobičajene plivačke navike.
U svim wellness tretmanima i masažama koriste se samo najkvalitetniji kozmetički preparati, a na vama je samo da odaberete one koji najbolje odgovaraju vašem ukusu.
Prepustite se potpunoj sinergiji različitih podražaja koji će probuditi sva vaša osjetila i osjećajte se dobro u Thermae Salonae Wellness & SPA centru.


AKTIVNOSTI U SOLINU I OKOLICI

Ispunite svoj godišnji odmor nekim od zanimljivih jednodnevnih izleta i aktivnosti koje smo pripremili za vas i upoznajte najbolje od Dalmacije i okolice. Svaki detalj ovih izleta pomno je isplaniran kako biste mogli u potpunosti uživati u prirodnim ljepotama i kulturnoj baštini Hrvatske na način koji vi odaberete. A izbor je više nego širok: pješice, automobilom, brodom, biciklom ili nekim drugim prijevoznim sredstvom – što god da izabrali, mi vam obećavamo dobru zabavu i nezaboravno iskustvo.
Naše recepcijsko osoblje rado će vam pomoći i u organizaciji individualnih aktivnosti. Treba li vam pomoć u organiziranju transfera, kupnji karata za trajekt ili pak angažiranju vodiča za privatnu turu, svakako nam se obratite.
Za potpunu ponudu izleta i aktivnosti pošaljite upit na info@salonapalace.com ili kontaktirajte osoblje na recepciji hotela.