Hotel GARDEN HILL 4* Vas poziva na svečani doček Nove godine! Provedite 3 dana / 2 noćenja na bazi doručka uz korištenje wellnessa, uz živu glazbu i pjenušac, sve za 2 osobe za 1470 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odbrojavamo još sitno do Nove godine! Najluđu noć u godini provedite u hotelu Garden Hill 4* u Velikoj Gorici, a očekuju Vas 3 dana / 2 noćenja s doručkom, wellness paketom i svečanom večerom (uz nadoplatu) za dvoje za samo 1470 kn! Kupon vrijedi od 30.12.2018. do 01.01.2019.

Ponuda uključuje:

SVEČANI DOČEK NOVE GODINE U HOTELU GARDEN HILL**** U VELIKOJ GORICI 

- 2 noćenja s doručkom 

- korištenje wellness prostora do 2,5 h dnevno (whirlpool, grijana klupa, relax zona s ležaljkama + finska ili bio sauna maximalno 15 min po osobi)

Nadoplata za bogatu svečanu Novogodišnju večeru uz živu glazbu iznosi 300 kn po osobi i plaća se na recepciji. 

Sadržaj i cjenik za novogodišnji menu pogledajte ovdje.


Zakoračite "egzotično" u Novu 2019. uz živu glazbu zagrebačke grupe EXOTIC!

Grupa Exotic Zagreb postoji već 20 godina, te svojim veselim, energičnim, svježim i sjajnim nastupom uveseljava široku publiku na rođendanima, vjenčanjima i raznim eventima gdje god se javi potreba za muzikom i veseljem. Bend se sastoji od 6 mladih, perspektivnih, veselih i radišnih mladih članova, čija se energija i želja za sviranjem i stvaranjem glazbe osjeti od samog početka nastupa te ne jenjava niti kada su zadnji gosti već na izmaku snaga. 

"Težimo perfekcionizmu, te da svaki gost osjeti našu toplinu, druželjubivost i da se tu ne priča samo o odličnoj glazbi, već i o samom scenskom nastupu, koji u našem slučaju ne fali te smo jedni od prvih i najboljih show-bendova na ovim prostorima, što dokazuje i naš veliki asortiman raznih perika, naočala, maski koje dijelimo sa gostima tokom noći, a tu je i neizbježna verbalna komunikacija koja će nasmijati svakog gosta do suza."


Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti soba na mail crv@a1net.hr, a kod upita potrebno je navesti datum boravka, imena i prezimena gostiju, željeno vrijeme korištenja wellness prostora i broj osoba za koje se potvrđuje novogodišnja večera!

   

Garden Hill je novosagrađeni hotel, koji se nalazi u Velikoj Gorici, u neposrednoj
blizini Međunarodne zračne luke Zagreb. Raspolaže sa 39 soba i 6 apartmana,
prostranim wellnessom, dvoranama za sastanke, manje seminare i konferencije te
vrhunskim a lá carte restoranom baziranom na hrvatskoj nacionalnoj kuhinji.

Restoran Hill je dio hotela Garden Hill. Uz bogati doručak za goste hotela, restoran nudi i bogati a lá carte jelovnik baziran na tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji. Restoran je kapaciteta 200 sjedećih mjesta, i svojom veličinom nudi mogućnost organiziranja domjenaka, evenata i drugih svečanosti.  Restoran je opremljen najmodernijom opremom za ozvučenje i prikaz. Veličinom od 290 m2 i 200 sjedećih mjesta ostavlja mogućnost organizacije raznih evenata i domjenaka, u stajaćem ili sjedećem obliku. Restoran raspolaže sa 200 sjedećih mjesta za okruglim stolovima. 

Dvokrevetne sobe:
• veličina 26 m2
• besplatni superbrzi internet
• 2 kreveta veličine 110 x 210 cm ili 1 krevet veličine 180 x 210 cm
• sef
• minibar
• TV dužine dijagonale 80 cm, sa satelitskim sustavom
• Sušilo za kosu u kupaoni
• Kada ili tuš u kupaoni
• Hotelska kozmetika
• Besplatni parking u sklopu hotela

Wellness hotela Garden Hill je osmišljen kako bi gostima omogućio relaksirajuće trenutke nakon dugačkog dana ili cjelodnevni užitak u slobodno vrijeme. 


Wellness se prostire na 400m2 i nudi Vam:

Finsku saunu
Hidromasažnu kadu
Tuševe doživljaja