Proslava Nove godine u Sarajevu u Hotelu Brass**** od 31.12 - 02.01.14. uz 2 noćenja s doručkom uz novogodišnju večeru u tri slijeda, jedno piće i muziku uživo,sve za 2 osobe uz 50% popusta!

30 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Brass**** Vas poziva na proslavu Nove godine u prekrasno Sarajevo! Provedite 3 nezaboravna dana i 2 noćenja s uključenim doručkom, svečanom novogodišnjom večerom u 3 slijeda uz živu muziku i to sve za 2 osobe!

Ako ste već planirali ili niste pak imali namjeru da posjetite Sarajevo, onda smo sigurno uvjereni da je naš Hotel “Brass” razlog više da posjetite ovaj europski grad, koji je ujedno spoj tradicionalnog i modernog!


Ponuda uključuje za 2 osobe:

Doček Nove godine uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom od 31.12.2013 - 02.01.2014. u hotelu Brass sa svečanom večerom (predjelo, glavno jelo, desert i jedno piće) i muzikom uživo.Hotel Brass imao je priliku ugostiti poznate zvijezde kao što su Angelinu Jolie, Pelenope Cruz, Sadet Aksoy, Petra i Sergia Castellitto-a!

Pored naših 35 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, imamo u ponudi i veliki suite apartman. Takođe bitna stvar za spomenuti je i VIP apartman, u kome su odsjeli brojni poznati i cijenjeni gosti prilikom njihove posjete gradu Sarajevu.


Hotel “Brass” je unikatan po mnogo čemu: dizajnu, usluzi te uslušnom osoblju. Cijeli hotel je izgrađen na takav način da je sav namještaj ručno rađen samo za naš hotel.


Također, u svakoj sobi ima barem jedna instalacija nekog unikatnog umjetničkog djela. Dok usluga našeg osoblja je zasigurno odraz unikatnosti čitavog prostora. Stoga, da neće postojati niti jedna vaša želja, koju nećemo sa posebnom pažnjom saslušati i ispuniti.


Uvijek je moguće da dobijete neograničenu diskreciju i privatnost prilikom boravka u našem hotelu, koji je inače smješten u samoj blizini aerodroma i centra grada. Ukoliko želite, mi smo u mogućnosti da vas dočekamo i dovezemo sa aerodrome do našeg hotela.


Još jedna mogućnost koju vam nudimo je i ta, da vam možemo omogućiti i vlastitu pratnju tj. obezbjeđenje, iako je Sarajevo vrlo miroljubiv i grad ugodan za život gdje hiljade turista svake godine odluče provesti svoje dane odmora.

Kako bi se ponuda realizirala mora biti prodano min. 10 kupona!