Ništa ne ugrije hladne zimske dane kao porcija graha! 2 porcije graha sa kobasicom + porcija kruha u restoranu Pilana Bliznec u podsljemskoj zoni za samo 35 kuna!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kakav je to odlazak na Sljeme bez porcije graha? 2 porcije graha sa kobasicom za 2 osobe uz 50% popusta! Kupon je iskoristiv do 25.11.2018.! Ponudu je moguće koristiti vikendom iza 15 h uz prethodnu najavu!

Ako ste za ukusan domaći obrok u ambijentu parka prirode Medvednica onda je restoran ‘Pilana Bliznec’ najbolje mjesto u Zagrebu!


Ponuda uključuje: 2 porcije graha sa kobasicom + porcija kruha za 35 kn!


  • Radno vrijeme: petak od 12- 20h , subota - nedjelja od 10-22 h 

* Ponudu je moguće koristiti vikendom iza 15 h uz prethodnu najavu.


Restoran se nalazi u prekrasnom ambijentu Parka Prirode Medvednica, na samom početku sljemenske ceste, na mjestu stare pilane.

Drveni ambijent i "domaće" unutrašnje uređenje te ukusna klopa ugrijat će ove hladne jesenske dane.


Maknite se od užurbanosti grada, krenite u potragu za kestenima, u šetnju Sljemenom te se počastite u pola cijene s ukusnim obrokom za dvoje u poznatom restoranu Pilana Bliznec!


Restoran je smješten u prirodnoj oazi udaljenoj svega 10 min autom od centra grada. Do restorana možete doći i romantičnom drvenom šetnicom uz potok Bliznec, dugom 800m.


ODMAH po kupnji kupona obavezna najava ili minimalno dan ranije na 01 5627 480 ili  0914442235  uz KOD i ID kupona po primitku.