Wellness odmor u predivnom Šibeniku! Uživajte u Superior City Hotelu Bellevue**** na 3 dana/2 noćenja sa doručkom za dvoje uz jednokratno korištenje sauna i bazena u trajanju 2h...1499kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte čari Šibenika uz boravak u predivnom Superior City Hotelu Bellevue****! Kupon vrijedi do 24.12.2018.!


Superior City Hotel Bellevue **** nudi vrhunski smještaj kroz prostrane, moderne sobe i apartmane, kako bi se zadovoljile potrebe svih gostiju. U skladu sa željama svakog gosta, nudimo udobne dvokrevetne sobe, dva junior apartmana, kao i izvršne i predsjedničke apartmane s hidromasažnom kadom.

Sobe i apartmani uređeni su u urbanom dizajnu suvremene umjetnosti i karakterističnom arhitekturom.


Ispunjen obilnom prirodnom sunčevom svjetlošću i vrhunskim sadržajima, hotel Bellevue **** je moderan hotel u centru Šibenika koji pruža izuzetan smještaj i jedinstven doživljaj. Moderni televizori ravnog ekrana, uz bežični pristup internetu, osvježavajući wellness i spa doživljaji s turskim i mediteranskim saunama te udoban bazen su među ponuđenim sadržajima. Čisti luksuz, neusporediva udobnost i izvanredna dostupnost povijesnog centra Šibenika učinit će vaš boravak toplim, prijateljskim i nezaboravnim!

Samo za kupce Crnog jaja dodatna pogodnost u Energy Clinic spa centru - antistress terapijska masaža leđa i nogu u trajanju 45 minuta za samo 30 eura!


CLASSIC dvokrevetna soba

Izvrsno pripremljena posteljina, unutrašnjost okupana prirodnim sunčevim svjetlom s prekrasnim pogledom na more i opuštajuća čista kupaonica. U ovoj atmosferi, gosti će sigurno osjetiti pozornost na detalje koja je temelj naše usluge.

SUPERIOR SOBA

Opustite se i uživajte u svom boravku u prostoru osmišljenom da se osjećate baš kao kod kuće. Superior sobe sa staklenim staklom, dizajnirane da nude poseban pogled na stari dio Šibenika s njegovim prekrasnim kulama i tvrđavama i idealno su mjesto za uživanje u spokojnom i ugodnom boravku.