Kuća za odmor Luna u Križevcima savršen je kutak za odmor! 3 dana/2 noćenja za do čak 8 osoba uz korištenje prostorije s jacuzzijem, saunom i mjestom za relax...od 1899kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proslave, team building, rođendani ili samo odmor - otkrijte idealni kutak! Ulaz na imanje od 13 h, izlaz s imanja do 09 h, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu! Kupon vrijedi za 8 osoba i do 15.12.18.!

OPIS KUĆE:

 Autohtona kuća s velikim dvorištem i gostinjskom kućom u predivnom pitoresknom mjestu Sveti Ivan Žabno. Za gušte Vas čeka prostorija s jacuzzijem, saunom i mjestom za relax. Adrenalinci mogu jahati, voziti quad, a rekreativci šetati i voziti bicikle! Dvorište sa zadnje strane kuće izlazi na makadamsku cestu koja se rijetko koristi tako da je gušt adrenalina i rekreacije doslovno jedan korak iz dvorišta! Velika natkrivena terasa (100m2) sastoji se od dva tematska dijela. Chill zone i zone za papicu s masivnim drvenim stolom i velikim roštiljem. 


Prostrano dvorište s velikom sjenicom proširuje kapacitet do 40ak sjedećih mjesta. Idealno za fancy schmancy proslave svih vrsta, dječje rođendane s konjićem na imanju, mini vjenčanja... 


Poslovnjacima nudimo mogućnost team buildinga, edukacije, organiziranih druženja s poslovnim partnerima. I za razne druge namjene. Kuću otvara i pokazuje naša domaćica Katarina. Ulaz na imanje od 13.00 Izlaz s imanja do 09.00 Jahanje, vožnja quadom, vožnja biciklima, paintball, - CIJENA NA UPIT! 


Imamo partnere u susjedstvu pa gosti kažu želju, a mi im ponudimo cijenu i mogućnost kad provjerimo dostupnost kod partnera. 

PONI - mali konjić se opcionalno dovodi na imanje za dječje rođendane - CIJENA NA UPIT 
KOČIJA ZA MLADENCE - opcionalno u najam za potrebe mini vječanja ili obnova zaruka i sl. - CIJENA NA UPIT