Provedite 3 dana/2 noćenja u idili Gorskog kotara u kući za odmor Lokve za 4 do 5 osoba... Očarajte se prirodnim okruženjem i ljepotom Lokvarskog jezera...za samo 799 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 4-5 osoba! Iskoristivost kupona do 15.12.2018.!

Goranska Čarolija - Lokve!   

1x Apartman za 4 do 5 osoba   

Kuća se nalazi na atraktivnoj poziciji u blizini Lokvarskog jezera.Okružena je goranskom crnogoričnom šumom,posebna turistička atrakcija i omiljeno mjesto  sportaša i rekreativaca. Možete planinariti,voziti bicikle ,uživati u ljepoti prirode te se ujedno opustiti u ovom lijepom objektu koji Vam nudi udoban smještaj .U sklopu kuće nalazi se pečenjara(vanjska i unutarnja),idealno mjesto za druženje i opuštanje nakon provedenog dana u goranskim šumama. 


U blizini se nalaze skijališta Tršće,Petehovac,Platak,Mrkopalj,idealna skijališta za djecu i početnike. Sanjkalište Mrkopalji i Kupjak .Posjetite Špilju Lokvarka 900m otvorena za posjet, muzej žaba, zvičajnu zbirkuz,kuća prirode,splav na jezeru. Boravišana pristojba  uracunata u cijenu. Preporuča se posjetiti: Prirodni park-šuma Golubinjak mjesto posebnih prirodnih ljepota sa svim karakteristikama goranskog krajolika. Na jugoistočnoj strani  Golubinjaka nalazi se špilja Ledenica,pećina Bukovac,Medvjeđa pećina....  


OSNOVNI PODACI

Dnevni boravak kuhinja i bagovaona su jedna prostorija; dvokrevetna soba; dvokrevetna soba bračni krevet; kauč za spavanje za dvije osobe; kuhinja; kupaonica; pečenjara.

DODATNI SADRŽAJI: BICIKLISTIČKA STAZA, DOZVOLJENO PUŠENJE,  IZLETI, JAHANJE, PARKING, PRISTUP INVALIDSKIM KOLICIMA, UPOTREBA ROŠTILJA.


UDALJENOSTI

CENTAR: 2 km
NACIONALNI PARK: 1 km
POŠTA: 2 km
RESTORAN: 500 m
SPORTSKE AKTIVNOSTI: 200 m
TRGOVINA: 1 km