Uživanje u Istri nadomak Brijuna i Pule! 3 dana/2 noći s buffet doručkom u Villetta Phasiana u Fažani, uz 2 sata finske saune i aromatične kupke sa hidromasažom, sve za dvoje za 999kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rustikalno uređene sobe s intimnim wellnessom i barom idealna su lokacija za romantičan bijeg u dvoje! Svaki kupac ostvaruje dodatnih 25% popusta na masažu po izboru koju plaća i rezervira unaprijed na licu mjesta. Ponuda se može iskoristiti do 15.12.18.

Boutique hotel raspolaže sa 21 individualno uređenom sobom, intimnim privatnim wellnessom, barom La Barchetta s terasom s pogledom na more i unutrašnjom terasom s kaminom. 

Hotel Villetta Phasiana nalazi se pored crkve Sv. Kuzme i Damjana na glavnom trgu u Fažani, 20-ak metara od mora. 

Svaka soba je jedinstvena te svojim rustikalnim stilom sobe se savršeno uklapaju u povijesni karakter Villette Phasiane pružajući intimu i privatnost svakom gostu. Istodobno, svaka je soba klimatizirana, opremljena mini barom, osobnim sefom, sušilom za kosu, telefonom, satelitskom LCD televizijom te brzim Wi-Fi internetom pružajući komfort svakom modernom putniku. 

Hotel je otvoren tijekom cijele godine te nudi usluge noćenja s doručkom.

Viletta Phasiana je od 2008. godine ponosni član organizacije Schlosshotels & Herrenhäuser.

Schlosshotels & Herrenhäuser je udruženje jedinstvenih i romantičnih hotela s pričom, te povijesnih vila i restorana sa prostora Austrije, Njemačke, Češke, Slovačke, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i sjeverne Italije. Ova renomirana grupacija povijesnih hotela obuhvaća neke od najluksuznijih povijesnih palača i gospodskih kuća ovog dijela Europe, a svaki od tih jedinstvenih i specifičnih hotela i restorana s karakterom čuva i ponosno prenosi svoju priču i povijest svojim gostima. U svakom od njih i Vi možete biti dio te priče.