Uvjerite se u najviše standarde laserskog skidanja dioptrije u Eye Institute "Poliklinika Knezović" u Zagrebu uz stručnost dr. Knezovića i vrhunskog tima poliklinike za samo 149 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Lasersko skidanje dioptrije nikad nije bilo pristupačnije! Upustite se u stručne ruke doktora Knezovića koji je, između ostalog, i autor i koautor brojnih znanstvenih radova i izlaganja, kako na domaćim, tako i na međunarodnim kongresima (Istanbul, Munchen, Berlin, Ljubljana, Nica, Haale, Amsterdam, London, Barcelona …)! Kuponi su iskoristivi do 15.12.2018.!

DR.SC IGOR KNEZOVIĆ, DR.MED.

Diplomirao je 1998. godine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, kao najmlađi student u generaciji. Obavezni liječnički staž volonterski odrađuje na KBC Zagreb i 1. prosinca 1999. godine polaže državni ispit. Od 01. 04. 2001. godine sudjeluje u radu Lions hrvatske očne banke kao volonter-suradnik a sve u pravcu razvoja multidisciplinarnog pristupa u transplantacijskoj medicini. Aktivan je član timova prilikom brojnih multiorganskih eksplantacija. U svibnju 2003, obranio je temu magistarskog rada pod naslovom “Utjecaj dehidracije organizma i terapije inhibitorima enzima pretvorbe angiotenzina na serumsku koncentraciju stabilnih proizvoda dušičnog monoksida”, te stječe akademski stupanj magistra znanosti.
Aktivno sudjeluje u nastavnim i znanstvenim aktivnostima kako na Zagrebačkom, tako i na Mostarskom sveučilištu. Registrirani je istraživač na nekoliko znanstvenih projekta (Imunologija oka, Mreža očnog bankarstva). Autor i koautor je brojnih znanstvenih radova i izlaganja, kako na domaćim, tako i na međunarodnim kongresima (Istanbul, Munchen, Berlin, Ljubljana, Nica, Haale, Amsterdam, London, Barcelona …). U rujnu 2005. prihvaćena je tema doktorske disertacije pod nazivom «Procjena i usporedba lakrimalne i salivarne zahvaćenosti u bolesnika sa Sjoegrenovim sindromom», koju uspješno brani u listopadu 2008. godine, te stječe akademski stupanj doktora znanosti. 
Ovdje pročitajte više od doktoru!

2015. postaje međunarodno licencirani kirurg na iFS laserskoj platformi za napredno lasersko skidanje dioptrije upotrebom femtosekundnog lasera!

Lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije vršimo prema najvišim standardima, jedini u regiji koristimo napredne metode koje ne oštećuju vaše oko. Posavjetujte se s našim specijalistima!

LASERSKO SKIDANJE DIOPTRIJE
Lasersko skidanje dioptrije metodom Pallikaris novost je u ovome dijelu Europe. NO CUT metoda ekskluzivno je dostupna u Poliklinici Knezović te nas iz tog razloga svakodnevno posjećuju pacijenti iz cijele Europe.


Lasersko skidanje dioptrije se u svijetu izvodi još od kraja 80-tih godina, pa su do sada na taj način operirani deseci milijuna ljudi. Radi se o laserskom modeliranju oblika i zakrivljenosti rožnice,tj. prednjeg prozirnog dijela oka. Pritom se koristi excimer laser hladnog snopa svjetlosti koji ne oštećuje okolno tkivo. Laserska zraka u dodiru sa tijelom (stromom) rožnice raskida molekularne veze čime se vrlo precizno uklanjaju minimalne količine tkiva. Na taj način se  mijenja zakrivljenost rožnice i uklanja dioptrija. Najsuvremenije očne klinike nude nekoliko tehnika laserskih korekcija vida koje su individualno prilagodene svakom pacijentu. Wavefront optimizirana metoda po Pallikarisu je jedna od najpouzdanijih.

Europska suradnja profesora Pallikarisa i hrvatskih oftalmologa 
Prof.dr.Ioannis Pallikaris je pionir i inovator refraktivne kirurgije koji je izveo prvi LASIK zahvat na svijetu 1989.godine. Tijekom dugogodišnje oftalmološke karijere se posvetio unaprijeđenju metode laserske korekcije vida koja bi pacijentu omogućila najveću kvalitetu vida i potpunu sigurnost zahvata za oko. Pallikarisova mikročetkica  je inovacija kojom je postigao svjetski priznate rezultate i zadovoljne pacijente diljem svijeta.
 

DODATNA POGODNOST za kupce Crnog jaja - 2000 kn popusta za premium metode laserske korekcije vida po oku, uz ostavljanje akontacije od 500 kn!