[PLITVIČKA JEZERA] Jesenski odmor! 3 dana/2 noćenja sa doručkom i večerom dobrodošlice za dvije ili tri osobe u sobama ili bungalovima Plitvice Holiday Resorta od 699 kn!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jesenski dani odmora i tišine, nadomak Plitvica! Udahnite svježi gorski zraka i usput posjetite prekrasan Nacionalni park Plitvička jezera koji je udaljen svega 8 km! Iskoristivost kupona je do 15.12.2018.

Kamp Plitvice Holiday resort (ex Turist Grabovac)

Plitvice holiday resort nalazi se na mirnoj lokaciji 8 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera, okružen visokim borovima i valovitim brežuljcima. 

Kompleks obuhvaća smještajne jedinice u glavnoj zgradi (sobe), drvenim kućama (bungalove), apartmane, nove moderne mobilne kućice, tipi šatore u Indijanskom selu, te jedinstvene kućice u krošnji drveta i kućice na jezeru. Na raspolaganju je besplatni bežični pristup internetu te besplatan parking odmah pored smještaja.

Sve sobe imaju grijanje i TV sa satelitskim programima, klima uređaj, sef i minibar. Također sadrže uglavnom drveni namještaj, uključujući radni stol. Sve sobe uključuju modernu vlastitu kupaonicu.

Resort ima a la carte restoran u kojem se poslužuju jela tradicionalne hrvatske kuhinje, posebice lički specijaliteti. Gosti mogu uživati u obrocima u blagovaonici ili na prostranoj terasi. U restoranu se poslužuje buffet doručak.

Moguće je organizirati izlete na Plitvice, u Baraćeve špilje ili na slapove u Rastokama. 

U blizini se gosti mogu baviti raznim sportovima poput vožnje kajakom te aktivnostima među kojima su paintball, biciklizam i jahanje.

Check-in u sve smještajne jedinice je od 14–19 sati, a check-out do 11 sati.

LOKACIJA: na samo sat i pol vožnje od Zagreba i samo 8 kilometara od NP Plitvička jezera. Pored kampa prolazi glavna državna cesta prema Dalmaciji (D-1), koja je i jedna od glavnih poveznica istočne Europe s Jadranskim morem. Ako ste krenuli prema srednjem ili južnom Jadranu, iz kojeg god smjera dolazili, ne možete promašiti.

Plitvička se jezera ubrajaju u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ukupno 16 jezera modrozelenu boju duguje taloženju kalcijeva karbonata, a guste šume i netaknuta priroda ponegdje preuzimaju prašumske elemente. Uz mnogobrojne vrste ptica i sitne divljači, u Parku ima srna, medvjeda, vukova, divljih svinja, divljih mačaka, a u vodama pastrva. Kilometarske staze za obilazak nadopunjuju se drvenim mostićima, a obilazak je organiziran i turističkim vlakićima.