Vikend zabava koja se NE propušta u produkciji najvećih zabavljača u regiji - SOUL FINGERSA & Marija PETREKOVIĆA 23.-25.11.18. Ponuda uključuje 2 noćenja s polupansionom, pićem dobrodošlice,korištenje wellness i spa, dodatnim popustima......sve za 2 osobe i dvoje djece do 6 godina!

Hotel Trakošćan**** raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja. 

Standardna oprema soba uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, Sat. LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef. 

Da bi Vaš odmor bio potpun, na usluzi Vam stoji stručno osoblje spa & wellness centra „Lorem Paradiso“. Uz korištenje bazena, whirpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za revitalizaciju duha i tijela.

Ponuda uključuje neograničeno korištenje hotelskog wellness i spa centra (bazen, finska i turska sauna, finska panoramic sauna, whirlpool, relax room)! Radno vrijeme wellness centra: Utorak-četvrtak 11-20 h, petak, subota, nedjelja 09-21h. 

Dva hotelska restorana, a la carte restoran „Arx Thacorum“, pansionski restoran “Drašković”, te  izdvojeni restoran u podnožju samog dvorca, sa ukupno 400 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru i 300 mjesta na otvorenim terasama, nude razne delicije, a posebnost ovog kraja su tradicionalna zagorska jela.

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. „arx Thacorum”) koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!

Po uzoru na show programe u Las Vegasu Soul Fingersi i Mario Petreković nam donose vrhunski spektakl!!!

Grupa Soul Fingers slavi 27 godina života bogatog i ispunjenog glazbom i koncertima na mnogim pozornicama širom Europe - na značajnim glazbenim festivalima, filmskim festivalima, te prestižnim sportskim događanjima, tijekom kojih su izveli preko 1800 koncerata.

U svojoj karijeri, ovi glazbeni profesionalci imali su priliku pozornicu dijeliti s velikim svjetskim glazbenim imenima kao što su BB King, The Blues brothers band, Eddie Floyd, David Bowie, Gergie Fame, Miriam Makeba, Macoto Ozone, Sia, George Clinton & Parliament Funkadelic. Predvođeni soul braćom Denisom i Harisom, dugi niz godina poznati su mnogim generacijama po sjajnoj koncertnoj izvedbi, koja energijom, atmosferom i kontaktom s publikom njihov soul koncert pretvara u događaj koji publika dugo pamti.