Jesenska energija, vitalnost i harmonija u Termama Ptuj! 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u Grand hotelu Primus****S uz bazene i saune Termalnog parka i bazene Vespasianus već za 1346 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Terme Ptuj nalaze se svega 90-ak km sjeverno od Zagreba! Cijene vrijede za boravak između nedjelje i petka! Kupon se može iskoristiti do 26.10.18. i od 28.10.18. do 18.11.18.!

Uživajte u neograničenom kupanju u bazenima Vespasianus (na dan dolaska od 11 h); 2x dnevno ulazu u bazene i saune u Termalnom parku uz korištenje ogrtača za kupanje; besplatan internet u sobi; cjelodnevnom kupanju na dan odlaska... 


Bijeg od svijeta, povratak sebi

Grand hotel Primus****S utočište je za sve koji žele vratiti vitalnu energiju i okružiti se zdravljem, harmonijom i dobrim osjećanjem. To su darovi koji obilježavaju kvalitetu našeg života. Zajedničko im je da proizlaze iz čovjekove nutrine, zato vas u Grand hotelu Primus potičemo da se zdravom prehranom, aktivnim odmorom i wellness tretmanima vratite sebi te iznova uspostavite unutarnju ravnotežu. U Grand hotelu Primus na prvom ste mjestu vi. Vrijeme je da si darujete nov polet za dinamičnu svakidašnjicu!


Dvokrevetna soba - Economy
Elegantna i udobna dvokrevetna soba s francuskim ležajem širine 160 cm i balkonom. U sobi (20 m2) se nalaze kupaonica s tušem i WC-om, pisaći stol i stol.

Ptujska termalna voda - Toplo opuštanje za lakše kretanje
Prigrlite svoju dekadentnu hedonističku stranu i uronite u raskoš ptujskih termalnih izvora. Topla prirodna termomineralna voda u trenutku će vas rasteretiti od svakodnevnih briga te vam vratiti zdravlje i dobro osjećanje. Već nakon kratkog kupanja vaše će misli biti harmoničnije, a zbog iznimne snage vode kretanje će vam biti olakšano.


Blagi sastav iznimne snage
Izvori u Termama Ptuj iz dubine od 1100 m donose blagotvornu prirodnu termalnu vodu s temperaturom od 56 ⁰C. Topla termalna voda blaga je po svojem sastavu, ali krepka kad je riječ o revitalizaciji organizma. A posebno povoljno utječe na otklanjanje tegoba lokomotornog sustava. Uz nju, a ponajprije zbog nje, u Termama Ptuj razvili smo mnoge zdravstvene i wellness programe koji se usredotočuju upravo na olakšavanje tegoba lokomotornog sustava.


Uživanje s notom antičkog Rima
Stari Rimljani cijenili su zdravlje, mir, odmor i opuštanje. Zdravo i njegovano tijelo u starom Rimu bilo je znak kulture pojedinca i svaki Rimljanin koji je iole držao do sebe redovito je posjećivao kupalište. Javna kupališta (thermae) činilo je više vrsta prostorija za kupanje, sobe za znojenje, kupke s vrućom i hladnom vodom, prostorije za masažu, mjesto za odmor te vrt, vježbaonica, knjižnica i kuhinja. Kao i cijelo ptujsko okruženje, i Terme Ptuj karakterizira hedonistički rimski duh. Osjetite pozitivne učinke termalne vode u stilu prave rimske dekadencije.


Bazeni Vespasianus
Prepustite se smirenom ozračju kupališta i blagotvornosti ptujske termalne vode, zaplivajte u velikom bazenu s prolazom u vanjski dio bazena ili uživajte u radostima mjehurića u dva masaža bazena. Najmlađi kupači sigurno će biti oduševljeni dječjim bazenčićem. A pićem, laganim obrocima i slasticama možete se okrijepiti u baru uz bazen.