Salon ljepote u Zagrebu Glitter&Glam donosi Vam priliku da pobijedite stres kojem ste svakodnevno izloženi! Opuštanje uz parcijalnu masažu od 30 minuta - noge ili leđa za samo 59 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 28.11.2018.! Priuštite si potrebno vrijeme i uklonite tragove umora sa svog tijela... Posvetite relax trenutke sebi!


O salonu Glitter&Glam

Cilj našeg rada je da se Vi osjećate zadovoljno i izgledate savršeno u svakome trenutku.

U veoma ugodnom ambijentu našega salona dočekat će Vas profesionalni tim kozmetičara koji svojim individualnim pristupom nastoje da se uvijek osjećate samouvjereno i zadovoljno u svojoj koži.
Ako se želite na efikasan način osloboditi viška kilograma i celulita, kozmetički salon Glitter&Glam predstavlja Vam revolucionarni aparat kombinacije kavitacije, vakuma, lipo lasera i elektrostimulacije.

Sve veći stres kojim smo svakodnevno izloženi ostavlja svoje posljedice na našem tijelu i umu, te je neupitna činjenica da je svakom pojedincu neophodna relaksakcija.

U našem salonu ljepote pored mnogobrojnih kozmetičkih usluga nudimo Vam i anticelulitnu masažu; također, svim damama koje se žele osloboditi dlačica, nudimo i usluge depilacije.

Ukoliko želite koži Vašega lica vratiti sjaj, u salonu možete uživati u velikom broju tretmana koji će osviježiti Vašu kožu i ukloniti tragove umora.
Zablistajte u punom sjaju i pružite sebi mogućnost da se osjećate zadovoljno i samouvjereno.

Osvježite svoje tijelo

U salonu možete uživati u velikom broju tretmana koji će osviježiti Vašu kožu, ukloniti tragove umora i vratiti Vam sjaj.

OPUSTITE SE - Posvetite trenutak za sebe

Sve veći stres kojim smo svakodnevno izloženi ostavio je činjenicu da je svakome pojedincu neophodna relaksakcija...