Smart Travel Vas vodi na jednodnodnevni izlet autobusom 03.11.2018. u Budimpeštu, kraljicu Dunava i izložbu jedinstvene meksičke umjetnice Fride Kahlo za samo 219 kn/osobi!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Putovanje uključuje prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja i sve razglede prema program !Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum 03.11.2018. - garantirano!

PROGRAM PUTOVANJA:

Okupljanje grupe u 04.45 h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502 - 506).

Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, polazak u 05.00 h prema BUDIMPEŠTI. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku, sve do veličanstvene ''KRALJICE DUNAVA''. 

Ovdje ćete doživjeti jedinstvenu ljepotu kulturno povijesnih spomenika, koja će Vas ostaviti bez teksta! Po dolasku, odlazimo u zajedničku šetnju sa pratiteljem grupe. Prvo idemo na BUDIM gdje se nalazi KRALJEVSKA PALAČA, CRKVA SV. MATIJAŠA I RIBARSKA TVRĐAVA s vjerojatno najljepšim pogledom na Budimpeštu i njene mostove, kojih ima čak 8, a najstariji, ali i najljepši je LANČANI MOST preko kojeg se spuštamo u PEŠTU odnosno na peštansku stranu do najljepšeg neogotičkog dragulja, zgrade PARLAMENTA s oko 700 prozora – BAZILIKE SV. STJEPANA – nekoliko ulica dalje je najveća sinagoga u Europi – TRG HEROJA, najveći trg u Budimpešti sagrađen u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i KIP ANĐELA GABRIJELA – AVENIJE ANDRASSY, najljepša gradska ulica s OPEROM – gradski park tj. Varosliget...  

Odlazak do najviše točke Budimpešte – brda GELLÉRT sa spomenikom Slobode koji se vidi iz svih dijelova grada, i gdje se nalazi CITADELA, stara budimska utvrda s koje se pruža panoramski pogled na BUDIM, PEŠTU i DUNAV ... 

Slobodno vrijeme za odlazak na izložbu FRIDE KAHLO, poznate meksičke slikarice realizma, kubizma i nadrealizma, u Mađarsku Nacionalnu Galeriju u kojoj je izloženo preko 30 djela ove poznate umjetnice,  ili za individualne obilaske i programe. 

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak u ranim večernjim satima iz Budimpešte prema mjestu polaska. Ugodna vožnja Mađarskom i Hrvatskom, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Povratak na mjesto polaska (AK Zagreb) previđen je u kasnim večernjim satima.