Muče li vas problemi s nedostatkom kose?Uređaj za rast kose- laserski, masažerni češalj protiv ćelavosti s uključenom dostavom za cijelu Hrvatsku uz 72% popusta!Potpuno novi proizvod na našem tržištu!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otpada vam kosa i nezadovoljni ste gustoćom svoje kose? Imamo pravi uređaj za vas s kojim ćete se zasigurno oduševiti! Ako vam prijeti otpadanje i gubitak kose na pravom ste mjestu. Ovaj laserski, masažerni češalj protiv ćelavosti riješit će upravo takve probleme!

Uz najmoderniju tehnologiju s infra-crvenim laserom ovaj češalj djeluje na području glave ispuštajući mikrovibracije koje utječu na jačanje korijena dlake i potiče rast kose. Ovaj uređaj promiče opskrbu krvi na tjemenu i pruža odgovarajuće hranjive tvari. To je uređaj koji stimulira tjeme i potiče rast kose na tretiranom području.

Siguran i učinkovit...Desetljeća znanstvenih istraživanja i tehnološkog razvoja...
Jednokratna kupovina – rješenje problema za cijeli život i cijelu obitelj... Ekonomski najpovoljnjiji!

Iako su rezultati individualni, pravilnom uporabom uređaja nakon dva tjedna već su vidljivi prvi rezultati. Rezultati se postepeno pojavljuju kroz kontinuiranu upotrebu uređaja. Ovo je idealno rješenje za osobe s nedostatkom kose i slabim korijenom dlake.

Uređaj djeluje na principu: kineske masažne medicinske teorije  u kombinaciji s modernim tehnologijama za rehabilitaciju u magnetskoj terapiji, laserom i mehaničkim vibracijama za masažu tijela koja djelujući na glavi odnosno tjemenu stvara fizičke stimulacije koje promiču rast kose i osiguravaju odgovarajuće hranjive tvari.

Ovaj češalj za lasersku terapiju i masažu krasi moderan dizajn, lako je prenosiv i vrlo elegantan. Vodootporan je te se može koristiti u kupaonici. Za rad uređaja potrebne su vam dvije AAA baterije. Ako uređaj ne kosristite duže vrijeme izvadite baterije iz uređaja.

Specifikacije proizvoda:
Napajanje: 3V, 2kom AAA baterija
Veličina proizvoda: širina 55 * visina 215 * dužina 25 (mm)
Jačina jednog lasera: 5mW
Maksimalni intenzitet magnetske indukcije: 30mT ± 10mT
Vrijeme: 5min ± 0.5min

Napomena:
ne koristite uređaj ukoliko imate bilo kakvu bolest na koži glave ili pak bilo koju vrstu osipa. Baterije ne dolaze u kompletu.

S ovim uređajem vaše samopouzdanje će porasti! Bit ćete sigurniji u sebe a smiješak s lica nećete moći sakriti!