Martinje u hotelu Josipdol uz pjesmu, ples, zabavu i okuse ličke zavičajne kuhinje! Veselje na 2 dana/1 noćenje sa doručkom za dvoje uz martinjsku večeru uz tamburaše...489 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Martinje uz tradicionalne okuse ličke zavičajne kuhinje - izbor od dva jelovnika za martinjsku večeru! Kupon je iskoristiv od 10.11. do 11.11.2018.!


HOTEL JOSIPDOL je udaljen  90 km od Zagreba, autocestom A1 prema Splitu – izlaz Ogulin udaljenosti svega 5 km od pravca A1,  i pozicioniran je gotovo u središtu Hrvatske – točno na polovici puta između sjeverne i južne Hrvatske, na staroj magistralnoj  državnoj cesti Karlovac – Senj na najkraćem putu za Plitvička Jezera.


HOTEL JOSIPDOL radi cijele godine, raspolaže smještajnim kapacitetom od 28 soba hotelskog standarda tri zvjezdice(***), restoranom  (i izvrsnom kuhinjom !) sa 350 sjedećih mjesta, pizzerijom (originalna krušna peć), pivnicom na galeriji hotela sa 120 sjedećih mjesta, aperitiv barom, kao i zasebnom konferencijskom dvoranom sa 150 sjedećih mjesta. HOTEL raspolaže vlastitim velikim parkiralištem za osobna vozila i autobuse kao i 26.000 m2 okolnog prostora sa  uređenim dječjim igralištem, teniskim, malonogometnim i velikonogometnim terenom, vlastitim poribljenim jezerom, a rijeka  Munjava  protiče zemljištem u duljini cca 300m .

U sklopu objekta hotela nalaze se smještajne jedinice hostelskog standarda.


RESTORAN
Ambijent restorana, vrhunska gastronomska ponuda te profesionalno i ljubazno osoblje pod palicom šefa kuhinje i šefa ugostiteljstva tradicionalno su pravi izbor naših gostiju.
Hotel Josipdol je poznata adresa za svadbene svečanosti, najluđe dočeke Nove godine, Božićne domjenke, proslave Dana žena, prezentacije, krstitke i sve druge prigodne svečanosti. Izniman ambijent ličkih večeri uz tamburaše naša je tradicija.

Kapacitet restorana je 320 sjedećih mjesta u restoranu, te 120 sjedećih mjesta na vanjskoj terasi. Restoran je opremljen prostorom za glazbu i disco efektima.

 

Martinjska večera - izbor između 2 jelovnika:


  • Menu I:  krem juha od gljiva, mješano meso sa žara (kremenadli, file, ražnjići, pljeskavice, pečenice, čevapi), rižoto od gljiva , restani krumpir, sezonska salata

  • Menu II: krem juha od graha, buncek, špek, krvavice i pečenice sa kiselim ogulinskim zeljem, restani krumpir