[VARAŽDIN] Uvjerite se u blagodati izvorne tajlandske masaže u salonu THAI MAR! Poklonite si novo iskustvo tajlandske masaže u trajanju od 60 minuta uz cijenu na 50 % popusta, samo 135 kn!

50 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tajlandska masaža poznata je i priznata jer pozitivno utječe i na kronične bolove, balansira rad cijeloga tijela, te pomaže i u borbi protiv celulita. Kupon se može iskoristiti do 30.11.2018.

THAI MAR VARAŽDIN

U sklopu svima dobro poznatog TTS Sport Centra, modernog centra za sport, rekreaciju, rehabilitaciju i zabavu, odličan i logičan izbor bio je otvoriti THAI MAR salon za masažu.

Stručno osposobljene izvorne terapeutkinje s Tajlanda, u salonu THAI MAR, pobrinut će se da masažom otvore svih 10 energetskih kanala kojima kroz vaše tijelo teče energija tako neophodna za dobar osjećaj relaksacije i ukupno dobro stanje vašeg organizma.

Ti se kanali nalaze otprilike 2-3 cm ispod površine kože, i protežu se kroz cijelo tijelo. Za zdravlje je važno da su ti kanali u potpunosti prohodni, pa je tradicionalna tajlandska masaža razvijena s ciljem da otkloni sve energetske blokade.

U THAI MAR salonu za masažu možete se opustiti i prepustiti i biti sigurni da ćete nakon stručno izvedene masaže, pod prstima profesionalni terapeutkinja, izaći kao novi. 

Prednosti tajlandske masaže su brojne:
- otklanja psihički i fizički stres;
- opušta tijelo;
- ublažava tegobe sa mišićima uzrokovane povećanim fizičkim naporima.


Tajlandska masaža poznata je i priznata jer pozitivno utječe i na kronične bolove, balansira rad cijeloga tijela, te pomaže i u borbi protiv celulita.

U salonima THAI MAR nudi vam se:
- Tradicionalna tajlandska masaža;
- Masaža s odabranim eteričnim uljima koja imaju različita terapeutska djelovanja na vaše tijelo;
- Masaža nogu;
- Masaža leđa i ramena.

Dođite i uvjerite se u blagodati izvorne tajlandske masaže.