Doček Nove godine u podne? Kako to izgleda, otkrijte u Fužinama uz Darojković Promet za samo 80 kn/osobi! Budite dijelom 19. podnevnog dočeka...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa sa više lokacija iz Zagreba te Dugog Sela oko 8 sati ujutro. Program dočeka na otvorenom počinje u 10 sati. Kupon se može koristiti isključivo za ovo garantirano putovanje 31.12.2018.!

Jeste li znali?

Od 2000. godine u Fužinama, malenom mjestašcu u središtu Gorskog kotara, organizira se svečani doček Nove i ispraćaj stare godine. No, za razliku od drugih dočeka i proslava Novih godina, ovaj se odvija na Silvestrovo točno u podne. :)


Tako će i ovog 31. prosinca u podne svi stanovnici Fužina i njihovi brojni posjetitelji dočekati Novu, 2019. godinu uz pravu pučku veselicu, vatromet, kobasice, kuhano vino, domaće slastice i brojne druge specijalitete.


Proslava se održava na igralištu ispod brane, u središtu Fužina. 19. podnevni doček u Fužinama započinje u 10:00h. I ove godine moći će se kupiti balone sa helijem, na kojima će svatko moći ispisati svoju novogodišnju želju. Svi će baloni točno u podne zajedno biti pušteni u zrak.


Budući da je doček Nove godine u Fužinama iznimno popularan, pa se tako u tom mjestu u kojemu živi manje od tisuću stanovnika redovito okupi desetak tisuća ljudi, preporučujemo vam da na vrijeme rezervirate svoj smještaj, ali i mjesto za ponoćni doček ‘prave’ Nove godine. Također, ako ondje idete samo na jednodnevni izlet i stižete automobilom, svakako si ostavite vremena za traženje parkinga i eventualno pješačenje do središta grada, gdje se i odvija cijela proslava.


  • Polazak: Dugo Selo 08:00h Sesvete 08:15h Dubrava okretište 08:30h Križanje Vukovarske i Držićeve (ex Diona) 08:45h Savica 08:50h zgrada INE 09:00h Savski gaj 09:05 Hotrl Antunović 09:15h
  • Polazak iz Fužina oko 16:00h.