Najtraženiji paket njege samo u Studiu Touch, Varaždin! Paket uključuje: mikrodermoabraziju, radio ferkvenciju lica i oxyi tretman sa serumom hyelurona, maskom i masažom, 225kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretman regeneracije lica traje cca 90 min. Preporučuju se njezi mladenačke kože, pogotovo kod ožiljaka od akni, kao i u njezi zrele kože kada se želi postići regenerativni učinak. Kupon vrijedi do 01.12.2018.

Mikrodermoabrazija je nježan, bezbolni, aparativni piling lica. 

Ovim tretmanom se odstranjuju mrtve stanice sa površine kože, potiče rast novih stanica a koža postane sjajnija, svježa. Aktivni sastojci iz preparata dublje prodiru u ovako pripremljenu kožu, a samim tim se dobije i jedno produženo djelovanje preparata.
Mikrodermoabrazija se preporučuje u njezi mladenačke kože, pogotovo kod ožiljaka od akni, kao i u njezi zrele kože kada se želi postići regenerativni učinak, smanjiti sitne bore, i osvježiti kožu lica. Već samo nakon jednog tretmana su vidljive promjene na koži.
Kod zrele kože se preporučuje serija od 3 do 5 tretmana sa razmacima od 10 do 14 dana, da bi dobili najvidljivije efekte glatke, nahranjene kože i smanjenje bora. Da bi pojačali regeneracijski učinak preparata(C-vitamin, Hijaluron) koji se koriste u tretmanu.



OXY tretman

Patentirana metoda unošenja kisika i aktivnih tvari duboko u kožu bez upotrebe igala. Uz pomoć posebnog aplikatora, pod snažnim kontroliranim pritiskom, kisik 98%-tne čistoće kao i aktivne tvari male molekularne težine dospijevaju u kožu gdje stimuliraju mikrocirkulaciju, sintezu kolagena i elastina, lipolizu masnoća te ubrzavaju metabolizam kože. Znakovi koje vrijeme ostavlja na koži su smanjeni, a nesavršenosti poput ožiljaka, tragova akni, pigmentacije, strija, masnih naslaga i celulita vidno nestaju.



Radiofrekvencija lica:

zateže kožu lica i vrata 
reducira bore 
smanjuje podbradak 
sužava vidljive pore i kontrolira lučenje masnoće 
regenerira oštećenu strukturu kože 
oblikuje lice 
koža postaje sjajna, glatka i mekana uz pojačanu elastičnost i napetost.

Prosječan broj preporučenih terapija je 8 – 10 puta, jednom-dva puta tjedno
Radio frekventnu terapiju može se kombinirati sa vakuumskom masažom, dijamantnom dermoabrazijom te liftingom lica, u zavisnosti od stanja kože i željenog cilja terapije.