POSTANI GITARIST/ICA! Glazbeni Centar Zagreb te poziva na grupni ili individualni tečaj gitare! Naučite osnovne tehnike sviranja kroz mjesečni tečaj uz 50% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Možda se i u tebi skriva glazbeni talent! Provjeri! Glazbeni Centar Zagreb te poziva na grupni ili individualni tečaj već od 99 kuna, za čak 4 dolazaka po sat vremena tjedno!

Ponuda uključuje odabir između 2 opcije koje treba odabrati prije kupnje kupona:

Grupni tečaj: 4 x 60 min mjesečno u grupi od 2 do 3 polaznika.
Individualni tečaj: 4 x 60 min mjesečno individualni pristup.

Ponuda dodatno uključuje:

mogu se koristiti gitare GCZ-a na satu,
tehnike lijeve i desne ruke (prstometi, hvatovi, progresije akorada, vježbanje na zanimljivim primjerima, vribrato, hammer-on, pull-off, slide, tapping, sviranje melodija na položajima prstometa, ritmovi, sviranje trzalicom i prstima).


Razvijanje sluha, samostalnog snalaženja na vratu gitare u melodijama i akordima, samostalno "skidanje" pjesama.

Osnove glazbene teorije prilagođene glazbi zabavnog karaktera, razni glazbeni stilovi.Gitara je prepoznata kao jedna od primarnih instrumenata u bluesu, countryu, flamencu, rocku i mnogim oblicima pop glazbe. Također se koristi i kao klasični solo instrument. Sviranjem akustične gitare, ton se dobiva vibracijom žice i moduliranjem od šupljine tijela ili se može koristiti pickup i pojačalo gdje se tonom manipulira elektronički. 

Akustična se gitara nije pretjerano mijenjala do 20. stoljeća, kada se za potrebe plesnih skupina počinju upotrebljavati metalne žice po uzoru na banjo. To je početak uzdizanja gitare na vodeće mjesto u popularnoj glazbi, što s vremenom dovodi do izuma polu-akustične gitare, kao i verzije potpune električne gitare[1]. Kasnije u 20. stoljeću, električne gitare imaju potpuni utjecaj u popularnoj glazbenoj kulturi.


Početak tečajeva potrebno je dogovoriti prije kupnje kupona na broj: 099 4533557