[SPLIT] Nova omiljena oaza luksuznog opuštanja! Uronite u termalnu zonu Hotela Le Meridien 5* s neograničenim korištenjem sauna, jacuzzija, unutarnjeg bazena uz 2 opuštajuće masaže, za dvoje 599kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

RE:CUPERA, wellness i spa hotela Le Méridien, najsuvremeniji je i najopremljeniji beauty centar na Jadranskoj obali! Uključuje finsku i infra crvenu saunu s himalajskom soli, aroma experience parnu kupelj, thalasso parnu kupelj, experiential tuševe,ice bucket tuš...uključene su i konzultacije s terapeutima!

Hotel Le Méridien Lav

Idealna je polazišna točka za istraživanje Dalmacije, ali i sigurna luka za one željne odmora i opuštanja u luksuznom okruženju! Smješten 8 km južno od Splita u Podstrani, koji se prostire na 800 m plaže s fantastičnim pogledom na more i susjedne otoke.

Le Méridien Split pruža vam drugačiju perspektivu na odredište, nov način gledanja Dalmacije kroz izbor jedinstvenih iskustava koje se nude tijekom cijelog odmora!

RE:CUPERA, novootvoreni wellness i spa najsuvremeniji je i najopremljeniji beauty centar na Jadranskoj obali.

U moderno opremljenom prostoru svoju će idealnu adresu naći svi oni kojima su zdravlje i dobar izgled, kao neprijeporni trend 21. stoljeća, na prvom mjestu.

Svakom tko ulazi u ovaj čarobni svijet ljepote pristupa se holistički, pažljivo osluškujući individualne potrebe i želje klijenta koje stručno i educirano osoblje tada pretvara u program koji će ispuniti sva očekivanja.

Thalasso Parna Kupelj ima visoki sadržaj soli u pari koja ima blagotvoran učinak na zdravlje pluća i bronhijalnih kanala.

Atomsko raspršivanje otopine sa slanom vodom te vodena para omogućuju da se osjećate kao da šetate pored mora. Atmosfera bogata oksidiranim zrakom i ozonom potiče hidrataciju kože i regulira pH ravnotežu. Ugodna toplina od 45 °C potiče potpunu relaksaciju, a naročito je korisna za cirkulaciju i disanje.
Preporučena temperatura: 42-45 °C.

Finska Sauna

Tretman poboljšava cirkulaciju, poboljšava san i čini Vašu kožu svježom i sjajnijom.

Postoje dokazi koji podupiru zdravstvene prednosti redovite uporabe saune, uključujući poboljšano zdravlje srca i mozga. Učestalost i trajanje korištenja saune određuje se ovisno o zdravstvenim učincima koje želite postići. Prije ulaska u saunu otuširajte se toplom vodom. Počnite polako, provedite 5-10 minuta u sauni, lezite na klupu i po potrebi se mičite na više ili niže klupe, kako biste regulirali razinu topline.
Preporučena temperatura: 65-80 °C.

Infracrvena Sauna sa Zidom od Himalajskog Kamena

Infracrvena sauna u kombinaciji s prirodnim blagodatima himalajske soli ionizira okolinu te smiruje um i tijelo.

Uljepšajte si dan korištenjem infracrvene saune koja pomoću svjetlosti stvara toplinu i izravno zagrijava Vaše tijelo, bez zagrijavanja zraka oko Vas. Sauna ovog tipa izaziva reakciju tijela sličnu onoj koju izaziva umjerena tjelovježba. Infracrvena sauna postiže takav učinak na nižim temperaturama od obične saune, što je čini pristupačnijom ljudima koji su osjetljivi na veliku toplinu konvencionalnih sauna.
Preporučena temperatura: 42-45 °C.

Aroma Essence Parna Kupelj

Lezite i opustite se gledajući u zvjezdano nebo na stropu. Neka Vaši problemi otplove iz ove mirne luke.
Para je prožeta aromaterapijskim esencijama koje pomažu kod opuštanju uma i tijela. Tokom dana ispuštaju se 3 vrste esencija koje tijelu pružaju jedinstvenu ravnotežu. Ugodna toplina od 45°C stimulira čišćenje i detoksikaciju kože.
Preporučena temperatura: 42-45 °C.

Split

Prošećite slikovitim uličicama i kamenim kućama koje su tipične za tradicionalne dalmatinske gradove. Započnite otkriće ovog prekrasnog grada iz Dioklecijanove palače, lutajući u tami njegovih konstrukcija, zatim se ponovno prošetajte na Rivi – splitskom omiljenom okupljalištu, idealnom mjestu za razgovor uz šalicu kave.