Upoznajte šarmantno Sarajevo i sve njegove čari! Savršena ponuda za kratki vikend odmor u luksuznim Vip apartments u Iliđi na 3 dana/2 noćenja za 2 do 8 osoba već od 489 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznajte ljepote Sarajeva ''grada u kojem istok susreće zapad" i stvorite iskustvo u koje ćete se poželjeti vratiti ponovo! Kupon vrijedi za 2 - 8 osoba. Kupon vrijedi od 24.10. do 09.12.2018.!

VIP Apartmani Sarajevo

Svi apartmani su klimatizirani i imaju prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima. 

Kuhinja ima perilicu posuđa, pećnicu i mikrovalnu pećnicu. Toster, hladnjak i ploča za kuhanje također su dostupni, kao i čajnik. 

Svaki apartman ima vlastitu kupaonicu s papučama, sušilom za kosu i tuš.

Objekt sadrži besplatno privatno parkiralište.

Objekt organizira obilaske obližnjih znamenitosti. Vlasnik može organizirati najam automobila - na upit!

U okolici:

Najbliži barovi, restorani i trgovine nalaze se unutar 200 m.

Apartmani Vip Sarajevo se nalaze u Ilidži, 11 km od Sarajeva, na 2,5 km od Sarajevskog ratnog tunela i 10,4 km od Latinske ćuprije. Jahorina je 23 km od objekta.

Baščaršija se nalazi na 10 km od apartmana. Međunarodna zračna luka Sarajevo udaljena je 2 km. 

Grad Sarajevo:

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i prometni centar, glavni grad bosanskohercegovačkog entiteta Federacija BiH i sjedište Sarajevskog kantona.

Kroz grad protiče rijeka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada je i izvorište rijeke Bosne, sa popularnim izletištem Sarajlija, Vrelom Bosne. 

Oko grada su olimpijske planine: Jahorina, Bjelašnica, Igman, Treskavica i Trebević, koji su posebno tokom zimskih mjeseci omiljena izletišta Sarajlija i turista iz cijeloga svijeta.