Ljubitelji čokolade u svoj kalendar upišite 1. vikend u prosincu i uputite se u bajnu Opatiju - 08.12.18. Smart Travel vodi vas na Festival čokolade uz prijevoz i pratitelja putovanja...125kn/osobi!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Garantirani polazak! Festival čokolade je najslađa opatijska manifestacija koja u prvom vikendu prosinca, u sklopu projekta Zima u Opatiji, predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove! Polazak sa Autobusnog Kolodvora Zagreb (peroni 502 - 506) u 07:00h!

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak sa Autobusnog Kolodvora Zagreb (peroni 502 - 506) u 07:00h. 

Slijedi ugodna vožnja kroz zeleno srce Hrvatske koje u zimskim mjesecima izgleda posebno idilično - Gorskog Kotara, sve do omiljenog okupljališta austrougarske aristokracije, Opatije. Po dolasku u Opatiju, očekuje Vas šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije (ŠETALIŠTE SLAVNIH - LUNGOMARE - CRKVA SV. JAKOVA - UMJETNIČKI PAVILJON JURAJ ŠPORER - HOTEL KVARNER - VILLA ANGIOLINA), a ostatak dana je slobodan za uživanje u čokoladnim delicijama. 

Preporučamo Vam posjet Kavani Continental i uživanje u njihovom čarobnom Choco svijetu, ali i u originalnim slasticama. Od ostalih događanja koja Vas očekuju taj dan, izdvajamo: edukativne choco radionice, oslikavanje choco tetovažama, čokoladne radionice za najmlađe, svečano rezanje čokoladne torte koje se tradicionalno održava u 12:00 h, Čokoladni paradoks, Božićni izlog Milenij Choco svijeta uz izradu Božićne slagalice i čokoladnog drvca,... 

Okupljanje grupe u 18:00 h, te polazak prema Zagrebu u 18:15 h. Slijedi ugodna vožnja prema Zagrebu, a planirani dolazak na mjesto polaska je u večernjim satima.
Festival čokolade je najslađa opatijska manifestacija koja u prvom vikendu prosinca, u sklopu projekta Zima u Opatiji, predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali ujedno i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade. Poznato je da ova omiljena poslastica potiče stvaranje tzv. hormona sreće, pa priuštite sebi i svojoj obitelji prekrasan dan na Kvarneru i uživanje u čokoladnim slasticama!