Probudite sva osjetila uz mjesečnu članarinu u Thermae Salonae Wellness & SPA centru hotela Salona Palace u Solinu! Očekuje Vas sinergija podražaja uz Spa, masaže, individualne treninge...559kn/osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrijeme je za mjesec uživanja uz neograničeno korištenje Spa centra i fitness zone; masažu tijela u trajanju od 45 minuta; dvije dnevne karte za pratnju; individualni plan vježbanja; 3 individualna treninga s privatnim trenerom; 10 % popusta u hotelskom restoranu i baru i besplatan parking! Rok iskoristivosti kupona je mjesec dana svakim danom, a upisi su najkasnije do 15.11.2018.!


THERMAE SALONAE WELLNESS & SPA

Opustite se u ekskluzivnoj oazi mira i na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i stres te se prepustite rukama stučnih terapeuta. Sa 3 različite saune, jacuzzijem, fitness sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana Spa & Wellness centar sadrži sve što vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života.


Osim navedenim sadržajima, Hotel raspolaže i s unutarnjim i vanjskim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele 'začiniti' svoje uobičajene plivačke navike.


U svim wellness tretmanima i masažama koriste se samo najkvalitetniji kozmetički preparati, a na vama je samo da odaberete one koji najbolje odgovaraju vašem ukusu.

Prepustite se potpunoj sinergiji različitih podražaja koji će probuditi sva vaša osjetila i osjećajte se dobro u Thermae Salonae Wellness & SPA centru.

Mjesečna članarina uključuje:


  • neograničeno korištenje Spa centra i fitness zone; 
  • masaža tijela u trajanju od 45 minuta; 
  • dvije dnevne karte za pratnju; 
  • individualni plan vježbanja; 
  • 3 individualna treninga s privatnim trenerom; 
  • 10 % popusta u hotelskom restoranu i baru, besplatan parking.