Ako već niste, zaljubite se u istarske čari odmorom u Kanfanaru na 8 dana i 7 noćenja u impresivnoj kući za odmor "Hiža od Nonići/Grandparents House" za 8 osoba...5919kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dom istarskog vola i fuži čeka na Vas! Zaljubite se u kulturu, simbole, gastronomiju i atmosferu Istre... Kupon za ponudu vrijedi do 22.12.18., isključivo boravak subota-subota!

Kratak opis objekta: 

Villa "HIŽA OD NONIĆI / GRANDPARENTS HOUSE" je impresivna kuća sa 4 spavaće sobe, smještena u središnjem dijelu Istre, dobro prometno povezana i udaljena samo 15 minuta od Rovinja. 


Datira još iz 19.stoljeća, tijekom 2.Svj.rata je potpuno uništena a zaključno sa 2012.g je postupno i detaljno renovirana, kombinacijom i savršenom ravnotežom tradicionalnih materijala i moderne opremljenosti. Glavna kuća se sastoji od prizemnog zajedničkog dijela sa potpuno opremljenom kuhinjom, blagovaonom sa kaminom, kupaonom i dnevnim boravkom.  


Na 1.katu, kao i u potkrovlju su smještene po 2 spavaće sobe (jedna sa bračnim krevetom a druga sa 2 odvojena kreveta), te kupaonama. U sklopu unutarnjeg dvorišta smješten je pomoćni objekt tzv. "kuća igara i razonode", u kojoj se u prizemlju nalazi hidromasažni bazen (Softub), tuš i wc, odvojen kliznom stijenom radi privatnosti, a na katu biljar, stolni nogomet, x-box, kućno kino, odnosno mjesto za razonodu i druženje. 


U nastavku se nalazi vanjski bazen i nadstrešnica sa vanjskom kuhinjom, kaminom i sjedećom garniturom.  
Mjesto je idealno za odmor i opuštanje. 

 __________________________________  

Kapacitet: 8 osoba;  4 dvokrevetne sobe (2 sa bračnim i 2 sa odvojenim krevetima); 3 kupaone; besplatan WiFi; sve prostorije klimatizirane; SAT TV, CD i DVD player; perilica suđa, perilica rublja; mikrovalna, tosteri, kuhala za vodu.

 Link na aktivnosti i gastronomiju Istre