Zimske čarolije uz Bohinj&skijanje na Vogelu! 7 dana/6 noćenja s polupansionom u hotelu Jezero ili Kristal 4* uz šestodnevni ski pass...već od 3359 kn za odrasle ili 355 kn za djecu!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor u predivnoj prirodi slovenskog Bohinja! Uživajte u odmoru uz bazen i wellness sadržaje u hotelu Jezero 4*, 6-dana ski pass za skijalište Vogel, besplatan ski bus od hotela do polazne stanice gondole, juha i torta sa povratka sa skijališta svakoga dana gostima Hotela Kristal****! Termini: 06.01.-12.01.2019./03.02.-09.02.2019.!

Hotel Jezero smješten je u središtu mjesta, uz Bohinjsko jezero, u srcu Julijskih Alpa. 

Gosti mogu uživati u svježem planinskom zraku i predivnom zalasku sunca nad planinama. 

Na raspolaganju su: wellness centar, restoran, besplatni bežični pristup internetu u zajedničkim prostorijama i besplatno parkiralište u okviru objekta.

Elegantno namještene sobe imaju balkone s vrtnom garniturom i sve suvremene sadržaje. Sve sadrže: prostor za sjedenje, mini bar, TV, vlastitu kupaonicu s tušem te sušilom za kosu.


Ukusna jela slovenske kuhinje poslužuju se u restoranu Vrtovin, koji obuhvaća natkrivenu ljetnu terasu, i à la carte restoranu Zlatovčica, koji također ima prostranu natkrivenu terasu. Dostupni su vrhunski objekti za wellness i fitness te sala za konferencije Vrtovin za poslovna i privatna događanja.

Hotel također nudi spremište za skije, uslugu najma bicikala i razne druge usluge kao što su pranje te kemijsko čišćenje rublja i posluga u sobu. Skijaško odmaralište Vogel nalazi se na 4,5 km, a skijalište Kobla na 5 km. Na raspolaganju je usluga prijevoza autobusom do skijališta. 

Ribčev Laz je odličan izbor za putnike koje zanimaju biciklizam, hodanje i opuštanje.


Hotel Kristal**** je obiteljski hotel smješten pokraj jezera Bohinj na rubu Nacionalnog Parka Triglav. 

Hotel Kristal**** opremljen je u tradicionalnom stilu i daje Vam osjećaj komfora i

 pregršt modernih usluga koje sadrži svaki hotel 4*. 

Prekrasan hotel, vrhunska hrana i predivna priroda čine hotel Kristal savršenom destinacijom za Vaš odmor iz snova!


Bohinj je jedan od bisera u svijetu. Ovdje ćete uživati u ​​spavanju na svježem planinskom zraku. Hotel je smješten iznad Bohinjskog jezera. Vaša pluća će biti ispunjena svježim zrakom. Velike šume oko jezera Bohinj su poput prirodnih zračnih filtera. 

Nalazi u središtu nacionalnog parka Triglav, koja je jedna od najvećih planina u Europi, s nacionalnim parkovima, s prekrasnim krajolikom planinskih vrhova, najveće alpsko jezero u Sloveniji i povijesne atrakcije. 

U zimskom razdoblju Bohinj je prava bajka za sve vrste zimskih sportova: skijanje, skijaško trčanje, snowboarding, zimsko pješačenje, turno skijanje, hodanje krpljama, snijeg rafting i penjanje po ledu. 

Skijalište Vogel se smjestilo u idiličnom kutku Slovenije, u nacionalnom parku Triglav, ispod istoimenog najvišeg planinskog vrha Slovenije te iznad jezera Bohinj. 

Do Vogela se dolazi gondolom koja kreće s obale Bohinja u mjestu Ukanc. Gondola novija, brza i kapaciteta 80 ljudi, a za nekoliko minuta prebacuje skijaše na nadmorsku visinu od 1.535 m n/m gdje i počinje skijalište. Odmah pri izlasku iz gondole nalazi se hotel, restoran, caffe bar, ali i ski rent, servis i depo te ski škola. Djeca koja još ne skijaju moći će se zabaviti u vrtiću na snijegu, na početku skijališta.

Nekoliko je restorana i barova s terasama u kojima se skijaši mogu okrijepiti. Nude se standardni specijaliteti, poput gulaša, jote, pizze, raznih štrudli..., a cijene se kreću oko 7 eura za hranu dok bezalkoholna pića i pivo stoje oko 3 eura. Na kraju skijaškog dana u dolini gdje se nalaze i brojne smještajne jedinice, od apartmana i pansiona do hotela, je još bolja gastronomska ponuda. 

Do Vogela se dolazi autocestom iz Ljubljane prema Kranju te skretanjem na običnu cestu za Bled i Bohinjsku Bistricu. Od Rijeke treba prevaliti oko 180 km, a iz Zagreba oko 220 km.