[SLOVENIJA] 3 dana/2 noćenja u Grand Hotelu Sava 4* i u Hotelu Zagreb 4* u Rogaškoj Slatini! 2 doručka, romantična večera u restoranu Kaiser i show cooking u restoranu Kristal za dvoje od 1512kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupnjom ponude ostvarujete brojne pogodnosti - besplatni ulaz u hotel bazen - Lotus, jacuzzi 36 ° C uz saune (turska, finska , tepidarij), noćno kupanje svakog petka i subote do 22 sata u bazenu hotela Lotus, besplatan ulaz u fitness sobu, besplatan ulaz u Hit Casino Fontana... ponuda vrijedi od 04.-30.11.18.

Kako do Rogaške Slatine? Ukoliko idete iz pravca Zagreba, najbrze je ići autoputom prema Krapini, izađete na izlazu Đurmanec, od izlaza vam treba cca. 20-30 min. do Rogaške Slatine ( ne treba vam vinjeta ).

HOTEL

Grand Hotel Sava**** međusobno je vezan hodnikom sa ostalim hotelima u parku. Hotelski kompleks nudi: recepciju, pansionski restoran Kristal sa 250 mjesta, self service buffet i SHOW COOKING (restoran Kristal), a’la carte restoran Kaiser, Lobby bar, Cappucino bar, kavanu Imperial, kongresni centar, frizerski salon, hotelski bazen Lotus s termo mineralnom vodom i 2x jacuzzia te saune Lotus (turska, finska, tepidarium), ROI Beauty & Roi Medico (preko 100 tretmana za njegu lica i tijela te zdravstvenih programa pod nadzorom liječnika), novi luksuzni ROI Spa wellness centar, Sava Shop (trafika) i Sava Fashion Shop.

DVOKREVETNE SOBE GRAND SUPERIOR 

Atraktivne sobe obojene u tri tona – zeleni, crveni i modri – napravljene su iz kvalitetnih materijala. Prostrane su i iznose 25 m2, veći dio s balkonom i s pogledom na šumovit krajolik ili veličanstveni park. Opremljene su s: mini barom, sat & pay TV, telefonom s direktnom vanjskom linijom, kablovskim i plativim pristupom internetu i sefom. U sobi je bračni ležaj dimenzija 180 x 200.

DVOKREVETNE SOBE LUX 

Prostrane sobe, u nježnim bojama te iz prirodnih materijala, obnovljene 2010 godine te iznose  20 m2. U većini imaju balkon s prekrasnim pogledom na slikovitu šumu ili veličanstveni park. Opremljene su s mini barom, sat & pay TV, telefonom s direktnom vanjskom linijom, WI-FI pristupom internetu i sefom. Kupaonica ima tuš, umivaonik i WC, u sobi je bračna postelja dimenzija180 x 200.

Gosti hotela Zagreb koriste sve usluge osim noćenja u hotelu Grand Hotel Sava **** Superior. Hoteli su međusobno povezani, hodnikom sa bazenima s ljekovitom mineralnom vodom i ostalim hotelima u parku cvijeća. Prostrane i udobne sobe također omogućuju smještaj za tri ili više osoba.

DVOKREVETNE SOBE - PREMIUM

44 soba Premium očaravaju sa prirodnim tonovima dizajn interijera i istodobno osvježenim bojama koje dočaravaju park cvijeća u hotelskoj sobi. Od 21 m2 – 27m2 opremljene s kupaonicom s tušem ili kadom/WC, LCD, TV, telefonom, mini barom, sušilom za kosu, klimom, sefom, besplatnim pristupom internetu Wi-Fi.

WELLNESS

Novootvoreni LUKSUZNI ROI SPA centar omogućava potpuno opuštanje tijela i duha u prostorijama s dozom duge tradicije Rogaške Slatine. ROI SPA centar prostire se na više od 1.200 m2 vanjskih i unutarnjih površina. Prepustite se blagodatim učincima ljekovite vode i njezinim sastojcima u obliku finske, turske i infracrvene saune, kao i sanariumu i solnoj sauni.

Umirujuću snagu vode osjetit ćete u tuševima doživljaja i vanjskom ohlađenom bazenu. Pravo okruženje za opuštanje i za sunčanje, tepidarij (prostor sa grijanim ležaljkama) i različiti kutovi s udobnim stolicama i posebnim svjetlosnim efektima.

U NOVOM ROI SPA CENTRU NUDIMO finsku saunu, sanarium, parnu saunu, tepidarij (grijane stolice), solnu saunu, tuš doživljaja sa učincima, vanjski ohlađeni bazen 22 °c - 26 °c (nadoplata sukladno cjeniku wellnessa).

ROGAŠKA SLATINA

Još u 17. stoljeću, Rogašku Slatinu, grad ljekovite mineralne vode, posjetile su brojne eminentne ličnosti kao što su car Franjo Josip, kraljica Sissy, Bonaparte, Franz Liszt...a kroz sve to vrijeme, i još uvijek, Rogaška Slatina privlači brojne posjetitelje svojim modernim i elegantnim hotelima te ljekovitim svojstvima svoje mineralne vode.