Obogatite adventske dane izletom iz Zagreba u Graz uz Travel Point i posjet carstvu čokolade Zotter uz pratitelja putovanja, prijevoz autobusom i mnoštvo novih, slatkih prizora...169kn/osobi!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Garantirani polazak u 5:00 sati sa Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni: 502-506)! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin: 22.12.2018.!



ADVENT U GRAZU I POSJET CARSTVU ČOKOLADE ZOTTER

Polasci: 22.12.2018.


Polazak u 5:00 sati sa Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni: 502-506). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Riegersburga i tvornice čokolade Zotter koja se nalazi u predivnom ambijentu. U predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama (slovenskom, engleskom ili njemačkom jeziku…) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi. Nakon filma kušate zrna kakaa pa sve do nevjerojatnih kombinacija okusa koje ćemo ostaviti kao iznenađenje. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa, što je već pravi organoleptički izazov, ali još uvijek smo tek na prvoj polovici puta kroz tvornicu čokolade. 


Odlazak do čokoladnog bara, gdje birate sami okus svoje tople čokolade. Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica gdje su na prodaju ponuđene sve čokolade koje ste prethodno imali prilike kušati, a i mnoge koje niste, uključujući i razne oblike i boje pralina, razne vrste posebno složenih poklon-paketa, čokoladne lizaljke, čokoladni dukati.


Po dolasku u Graz slijedi šetnja gradom u pratnji voditelja putovanja:  TRG, GRADSKA VIJEČNICA, OPERA, GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KATEDRALA I MAUZOLEJ. Posjet otoku-mostu ''MURINSEL''na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu. Fakultativno vožnja uspinjačom na SCHLOSSBERG - TORANJ SA SATOM, te šetnju SPORTGASSEOM - najromantičnijom ulicom u gradu.  Slijedi slobodno vrijeme za šetnju gradom, shopping i razgled štandova na Božićnom sajmu. U dogovoreno vrijeme slijedi vožnja prema Zagrebu.  Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.