Wellness i skijanje u Austriji! 7 dana/6 noćenja s polupansionom za 1 odraslu osobu ili dijete u Hotelu Margarethenbad 4*, Wellness&SPA, 6-dnevni SKI PASS već od 885 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Wellness Margarethenbad se razvio u SPA i sportski hotel. Ovo odredište pravo je mjesto za sve one koji žele provesti romantični bijeg i uživati u SPA vikendu u Austriji! Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju za 2, 3 ili 4-krevetne sobe u hotelu! Ponuda vrijedi isključivo za navedeni termin: od 06.01. do 12.01.2019.!

Wellness Margarethenbad se razvio u SPA i sportski hotel. Ovo odredište pravo je mjesto za sve one koji žele provesti romantični bijeg i uživati u SPA vikendu u Austriji! 

Njegova mirna lokacija i blizina šume, livada i planina pozivaju sve da uživaju u kraćim i dužim šetnjama, koja će svaki odmor pretvoriti u opuštajuće iskustvo. Uživajte u odmoru u Austriji s velikom ponudom wellness tretmana. 

Hotel, u sklopu svoje ponude, nudi saunu, parnu kupelj, infracrvenu kabinu, jacuzzi, unutarnji bazen ljeti, solarij, masaže, kozmetičke tretmane i tretmane ljekovitim svojstvima željeza, sumpora i radiona. Hotel također nudi neke od wellness specijaliteta poput otkrivanja unikatne sviščeve masti ili opuštanja u mnogim ponuđenim toplicama, npr. u biljnoj kupki. S balkona hotelski udobnih soba, koje sadrže kabelsku TV, telefon, mini bar i sef, možete uživati u spektakularnoj panorami okolne regije Großglockner. 

Skijališta u neposrednoj blizini za uživanje zimi: Heiligenblut, Zettersfeld, Hochstein, Ankogel. Uživajte u boravku u SPA hotelu i prepustite se vrhunskom ugađanju!

Ne propustite!!! Svakako vidite i naše ostale 2 ponude i sa ostalim datumima! Ponuda 1, Ponuda 2.

Više pogledajte ovdje!